Coronavirus - România: 2738 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri. Cine era cu adevărat olandezul acuzat de uciderea fetiței din Dâmbovița

Tuesday, 24 September 2019, 13:19 Sursă: REALITATEA.NET

Imaginile cu fosta logodnică sunt postate pe contul de youtube al olandezului. Acesta a participat în trecut la un show tv în care și-a cerut iubita în căsătorie sub privirile a mii de oameni. Și jurnaliștii români, dar și cei olandezi, au luat legătura cu femeia. Mesajul acesteia a fost şocant: a declarat că nu este surprinsă de faptele bărbatului de care s-a despărțit acum 8 ani.

”Este un șoc, dar a mai comis astfel de fapte în trecut. Acest lucru nu este o surpriză pentru mine.", a spus femeia, sub protecția anonimatului, pentru un site din Olanda. Ea a adăugat că fostul ei iubit călătorea des în România.

Totodată, potrivit Libertatea, femeia a confirmat că olandezul fusese condamnat în trecut pentru mai multe infracțiuni.

”Înainte să fiu cu el, a fost condamnat pentru hărțuire și agresiune a unor femei. A fost internat într-un stabiliment psihiatric după ce și-a ispășit pedeapsa,” le-a declarat femeia jurnaliștilor români. Întrebată dacă acesta era violent, femeia s-a abținut din a face vreun comentariu și a rugat jurnaliștii să îi păstreze anonimatul.

Johannes Visscher, olandezul care ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții, era IT-ist și lucra pentru statul olandez. Avea o fetiță și lucra pentru o agenție de plasare a forței de muncă și a asigurărilor sociale din Amsterdam. Potrivit profilului său de Linked-in, Visscher avea propria companie, fondată în ianuarie 2018 care activa tot în domeniul IT.

Peste 500 de prieteni virtuali îl recomandau pentru competențele sale profesioinale.

Mai mult, cetățeanul olandez, nota în cv-ul său că vorbește trei limbi străine: engleză, franceză și papiamento, o limbă vest-iberică, vorbită în Indiile de Vest Olandeze.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL