Renunță la dependență! Așa ștergi definitiv contul de Facebook

Saturday, 09 May 2015, 14:42 Sursă: REALITATEA.NET

Motivele pentru care ai vrea să nu-ţi mai desfăşori viaţa socială online sunt multiple. Cel mai important este să ştii cum să dispari definitiv de pe Facebook.

Adaugă părerea ta

Facebook creează dependenţă. De asemenea, populara reţea socială este instrumentul perfect pentru a alimenta invidia faţă de viaţa aparent perfectă a unor prieteni.

Dacă nu vă personalizaţi un pic modul în care primiţi notificări pe mobil sau desktop, este foarte posibil ca o zi de muncă să devină complet ineficientă. Cu alte cuvinte, există incredibil de multe motive pentru care ar fi bine să ştii cum dispari definitiv de pe Facebook.

Ca orice altă formă de dependenţă, important este să treci prin două etape. În primul rând, trebuie să conştientizezi că ai o problemă şi să realizezi că beneficiile utilizării unui cont de Facebook nu compensează impactul negativ asupra stilului vostru de viaţă. A doua etapă implică un pic de cercetare. Motivul din spatele acestui tutorial constă în faptul că nu e atât de simplu pe cât credeaţi să vă ştergeţi  de pe Facebook.

Ştergerea unui cont de Facebook este ...

Află cum ștergi contul de Facebook