Coronavirus - România: 222559 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

iPhone 6: Un operator de telefonie confirmă data lansării noului smartphone Apple

Wednesday, 28 May 2014, 12:26 Sursă: REALITATEA.NET

Nu aţi obosit să citiţi în fiecare zi noi detalii ipotetice despre iPhone 6? Deşi o mare parte dintre ele au o şansă infimă de a se materializa, având în vedere performanţa celor de la Apple de a ţine secrete, există şi excepţii de la regulă. Anii trecuţi ne-au demonstrat că, o mare parte din specificaţiile iPhone 5 şi iPhone 5S circulau pe pe internet cu mult timp înainte să fie confirmate pe scenă de Tim Cook.

Anul acest vorbim de iPhone 6, care, conform zvonurilor, ar trebui să vină în două variante, de 4,7 şi 5,5 inci. Dacă folosim ca reper lansările din anii anteriori, un eveniment pentru anunţarea celor două gadgeturi ar trebui să aibă loc la mijlocul lunii septembrie, urmând în octombrie să fie disponibil în diverse colţuri de pe mapamond.

Deutsche Telekom, unul dintre cei mai importanţi operatori de telefoni germani, se pare că are informaţii mai precise legate disponibilitatea următoarei generaţii de iPhone. Aparent, şi-a îndrumat angajaţii din call centere, să spună celor care sună, că noua creaţie a gigantului din Cupertino va intra în oferta din data de 19 septembrie. Scopul acestui detaliu este menit să convingă clienţii să nu treacă la alt operator în cazul în care îşi doresc un iPhone. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL