Simona Halep s-a întors triumfătoare de la Roland Garros. Filmul zilei de 11 iunie, în imagini unice

 
Foto: Cristian Otopeanu
Foto: Cristian Otopeanu
Foto: Cristian Otopeanu Foto: Cristian Otopeanu Foto: Cristian Otopeanu

Simona Halep a revenit ieri în România după triumful de la Roland Garros. Realitatea.net a fost atât la Aeroportul Henri Coandă, cât şi pe Arena Naţională, acolo unde 20.000 de oameni au huiduit-o pe Gabriela Firea, şi vă oferă în galeria foto imagini unice.Realitatea.net vă oferă filmul zilei de 11 iunie, când Simona Halep a revenit în România după cucerirea Roland Garros-ului, în imagini.

Totul a început la ora 16:40, atunci când avionul companiei TAROM, care o aducea pe Simona Halep în România, a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă.

La ora 17:09, după ce s-a fotografiat cu echipajul de zbor şi cu ceilalţi pasageri şi după ce a dat şi autografe, Halep a coborât printre ultimele persoane din avion. Sportiva a fost întâmpinată de ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, şi de preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Ţinând în braţe o replică miniaturală a trofeului cucerit la Roland Garros, Simona Halep s-a îndreptat apoi spre Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă, însoţită de oficialităţile sus menţionate, dar şi de tatăl ei, care o aştepta în faţa avionului.

La ora 17:35, după ce a ţinut o conferinţă de presă de 20 de minute la Salonul Oficial, în fața a peste 150 de jurnalişti, liderul WTA a pozat cu miniatura Cupei Suzanne Lenglen, după care s-a urcat în maşină şi a plecat.

Seara, la ora 20:29, Simona Halep a păşit pe gazonul Arenei Naţionale, în ovaţiile a aproximativ 20.000 de spectatori. Sportiva a fost însoţită de primarul Gabriela Firea, care a fost huiduită copios. Pentru început, s-a cântat Imnul Naţional al României, interpretat LIVE de Monica Anghel şi de Marcel Pavel.

Apoi, pe scena amplasată pe gazon, Firea i-a înmânat Simonei Halep Cheia oraşului Bucureşti şi a încercat să spună câteva cuvinte, dar huiduielile spectatorilor au făcut-o să scurteze momentul. Din cauza fluierăturilor, discursul Gabrielei Firea nu s-a auzit în stadion. Imediat după acest moment, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională, fluierată la scenă deschisă. Rămasă singură pe scenă, Simona Halep a fost ovaţionată îndelung de către cei prezenţi.

Halep a rostit un discurs de mulţumire, apoi au fost invitaţi pe scenă Ilie Năstase şi George Cosac. La final, Monica Anghel şi Marcel Pavel i-au cântat Simonei Halep, una dintre melodii fiind "Simply The Best", interpretată de Monica Anghel.

La ora 20:55, Simona Halep a părăsit Arena Naţională.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

 

.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?