Fratele lui Radu Mazăre, declarații incendiare despre revenirea în țară a fostului edil

 
Radu Mazare extradare
Radu Mazare extradare

Cu două zile înainte de extrădarea lui Radu Mazăre, fratele fostului primar pune la îndoială întreaga procedură. Mihai Mazăre a declarat, pentru Realitatea TV, că nu ar exista un judecător malgaș care să fi dat undă verde trimiterii fostului edil în țară. El a infirmat și informația potrivit căreia Radu Mazăre ar fi evadat. 

"La momentul la care apăruse în presă aseară lucrul asta, el tocmai vorbise cu fiul lui. Oricum și dacă ar avea posibilitatea să facă nu are intenția să facaă. Mazăre nu a fost prezentat niciodată în fața unui judecător. Nu există un judecător care vis-a-vis de cererea de extrădare să fi luat vreo decizie.
Stătea acolo într-o cameră cu 45 de persoane, cu o singură toaletă turcească în podea și cu un singur robinet de apă, fără duș, nu au paturi, doar saltele puse pe jos. A solicitat mutarea în niște condiții mai bune și s-ar părea ca astăzi să obțină mutarea într-o zonă cu condiții mai bune." este declarația lui Mihai Mazăre, fratele edilului fugar.

Fratele lui Radu Mazăre nu va merge luni la aeroport, ci va aștepta să vadă ce se va întâmpla de fapt. Totodată, Mihai Mazăre a infirmat ipoteza evadării lui Radu Mazare. 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ali
18 May 20:24
Ce ține în cioc Mazăre?
Răspunde
0 0
Luminita Oancea
18 May 17:39
Potrivit relatarilor unor rude care locuiesc în satul Alimănești, comuna Izvoarele, Jud. Olt, ei nu se pot racorda la canalizare și apă curentă pentru că ele există doar pe hârtie. Adică, conform cifrelor si actelor, s-au facut aceste lucrări și, evident, s-au plătit, doar că acolo se oprește existența lor. Ca multe alte ”realizări” ale PSD, care există doar pe hârtie și în statistici.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?