Dan Vasile Mihale: Ce se ascunde în spatele referendumului pentru redefinirea familiei

 
Senatorii vor vota, astăzi, modificarea Legii pentru alegerea preşedintelui României
Senatorii vor vota, astăzi, modificarea Legii pentru alegerea preşedintelui României
Senatorii vor vota, astăzi, modificarea Legii pentru alegerea preşedintelui României

Referendumul pentru redefinirea familiei, inițiativă cetățenească susținută de PSD, pleacă de la premisa falsă, ticăloasă și abjectă că poporul român ar avea apucături deviante. De aici, chipurile, și necesitatea de a redefini în Constituție că ,,familia se întemeiază pe căsătoria între un bărbat şi o femeie'', şi nu între soţi, aşa cum este în prezent. Pentru această inepție, guvernul de impostori PSD-ALDE aruncă pe fereastră aproximativ 164 de milioane de lei. Referendumul pentru redefinirea familiei este doar pretextul de care avea nevoie coaliția PSD-ALDE pentru a distrage atenția de la principalele priorități ale sale: grațierea, anularea efectelor juridice ale protocoalelor secrete și modificarea, prin OUG, a celor trei legi ale Justiției, mutilate deja în Parlament. 

Redefinirea familiei în sensul familiei tradiționale era ultima grijă a liderilor PSD-ALDE. Unul care a divorțat de soție pentru o doamnă cu 30 de ani mai tânără decât el și altul care s-a căsătorit de cinci ori sunt exemple ,,perfecte'' de respect pentru familia tradițională. Votanții PSD știu cel mai bine ce definește familia tradițională. Dacă tot batem apa în piuă cu familia tradițională, ar fi onest să vorbim și de metehnele acesteia, precum violența fizică și cea verbală.

Referendumul pentru redefinirea familei nu are un scop nobil și nici măcar unul practic. În spatele referendumului se ascund cel puțin două interese oculte: asaltul final asupra Justiției și readucerea BOR, confruntată în ultima perioadă cu mai multe scandaluri de homosexualitate, în arcul puterii.

Dacă actuala majoritate politică se dorește mai catolică decât Papa, ar trebui să se arate la fel de receptivă și față de inițiativa ,,Fără penali în funcții publice'' care a strâns peste un milion de semnături, de două ori mai multe decât cele necesare, şi urmează să ajungă în dezbaterea Parlamentului.

Acuala putere a anunțat, deja, că nu o va face. De ce? Pentru că pot. Doar s-au lăudat public cu asta. PSD este partidul dublei măsuri, iar ceea ce face în prezent actuala putere se numește ,,dictatura majoității''.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Pop Elisabeta
07 Oct 09:38
Nu este dictatura majoritatii , acum nu mai cred ca sunt majoritari in societate. Este dictatura Mafiei a coruptilor si hotilor care fac legi doar in interesul lor si a conservarii lor la putere . Majoritatea romanilor nu-i mai vor .
Răspunde
0 0
Carol ghiorghe
06 Oct 19:21
Pana acum s-a intamplat altceva decat se va intampla dupa referendum?
Răspunde
0 0
Mihnea
06 Oct 04:10
O probleam importanta este dusa in derizoriu de catre opozitie sa zicem. Dar trebuie sa aducem aminte opozitiei ca face un pas catre extinctia oamenilor chiar daca pare foarte mic acum, ori rasa umana este facuta sa evolueze totusi, fara oameni nu se poate. Familia este creata in special pentru dezvoltarea cat mai armonioasa a copiilor rezultati din actul sexual dintre un barbat si o femeie, lezbienele pot apela la inseminari artificiale si sa zicem ca mai merge dar ce ne facem cu fundasii? Pot sa-si bage fel si fel ca n-or s-o scoata la capat nici cum, or sa-si dea seama ca anusul e facut pentru altceva. Si atunci cand vor aparea copii adoptati pe langa ei care la un moment dat asi vor da seama de ce se intampla inte tata 1 si tata 2 mai ales fetele nu vor fi bulversati cu totii? Nu se vor naste niste drame? Iubirea nu este interzisa dar ce vina vor avea acei copii adoptati si crescuti fara voia lor in acest mediu? Cam asta e intrebarea dupa parerea majoritatii. Desigur in parlamentul european un este bine vazuta aceasta initiativa si nu este nici un secret ca este plin de fundasi acolo.
Răspunde
0 0
Mihai
06 Oct 12:43
6 Amice,
1. Foloseste un corector cand te apuci sa postezi comentarii ca o sa dea mai bine la public.
2. Tu preferi sa ai copii in orfelinate decat sa stea fericiti intr-o familie de oameni fericiti? Ce treaba are ca sunt doi barbati sau doua femei in acea familie? Nu e mai important decat orice ca acel copil sa fie ingrijit? Nu e mai important ca acel copil sa nu fie abuzat fizic? Nu e mai important ca acel copil sa reuseasca sa traiasca intr-o familie care sa ii dea toate sansele posibile in viata?
3. Vorbesti de extinctie fara sa ai habar de statistici... aproximativ 3% din populatia globului are orientari altfel decat heterosexuale, la fel ca populatia altor primate. Ai vazut tu vreo specie de primate disparuta din cauza orientarii sexuale? Eu am vazut multe specii care dispar din cauza oamenilor. E mult mai sigur ca specia umana o sa dispara intr-un razboi global sau intr-un dezastru natural.

Nu ti-ar strica sa mai dai putin pe la scoala... poate de data asta iti dezvolta creierasul intr-un mod armonios, fara ura.
0 0
un om
05 Oct 11:08
Ati intrat in fibrilatii ? Sau e doar ordinul de zi?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?