BAC 2018 matematică. Barem și subiecte: Greșeli la funcția de la M1

 
Bac 2018 matematica - progresie la M1
Bac 2018 matematica - progresie la M1
Bac 2018 matematica - progresie la M1 Subiecte BAC 2018 Matematica si Istorie Subiecte BAC 2018 Matematica si Istorie

BAC 2018 matematica - s-au aflat primele subiecte date elevilor, la M1, M2 și M3. Funcții, probabilități și matrice, printre cerințe. 

Astfel, printre cele mai grele subiecte la BAC 2018 matematica la M1 ar fi fost unul legat de funcții. La M2 a fost un subiect legat de matrice care a dat ceva bătăi de cap elevilor, potrivit primelor informații obținute de realitatea.net. La M3 a fost un subiect 3 din funcții.

Examenul la matematică de la BAC 2018 M1 și M2 a fost susținut de absolvenții de clasa a XII-a între orele 9 și 12, în dimineața zilei de 27 iunie 2018.

UPDATE: Barem matematică Mate-Info, Stiintele Naturii, Tehnologic BAC 2018:

bac 2018 matematica subiecte mate info

bac 2018 matematica barem mate info subiectul 3

bac 2018 matematica barem tehnologic

bac 2018 matematica barem tehnologic

bac 2018 matematica barem stiintele naturii subiecte 1 2

bac 2018 matematica barem stiintele naturii subiect 3

În timp ce absolvenții acestor profile dau BAC 2018 la matematică, elevii care au studiat filologia susțin miercuri, 27 iunie, examenul scris la istorie. După proba de astăzi, pentru elevii de liceu urmează o singură probă scrisă. Joi, 28 iunie, ei vor susține proba la alegere a profilului. Apoi, pe 4 iulie, este ziua mult-așteptată a rezultatelor BAC 2018. Elevii trec dacă iau minimum 5 la toate materiile de BAC, dar și o medie generală de 6 la cele 3 probe scrise (4, în cazul minorităților naționale).

UPDATE: Iată subiecte la matematică BAC 2018 M1, M2, M3. Barem matematică, pe edu.ro, la ora 15.

bac 2018 matematica subiecte mate info

bac 2018 matematica subiecte real mate infobac 2018 matematica subiecte tehnologic

Nota de la BAC 2018 contează foarte mult la admitere, multe universități având admitere pe bază de dosar. Totuși, cele mai bune dintre facultăți au examene de admitere.

Sfaturile celor din Ministerul Educației înainte de BAC 2018 la matematică:

"Pentru rezolvarea subiectelor candidaţii vor folosi numai cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor şi a desenelor vor utiliza numai creion negru. Pentru probele scrise la Matematică şi Geografie, candidaţii pot apela doar la instrumente de desen. La probele scrise, mijloacele de calcul sunt interzise, iar hârtia folosită este doar cea distribuită de asistenţi.

Toate sălile de examen trebuie să aibă în dotare camere funcţionale de supraveghere video şi audio", precizează MEN. Nu este permis accesul în săli cu manuale, dicţionare, notiţe, însemnări etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, şi nici cu telefoane mobile sau cu orice mijloc electronic de calcul/comunicare. În acelaşi timp, candidaţilor le este interzis să comunice între ei sau cu exteriorul, să transmită ori să schimbe între ei foi din lucrare, ciorne, notiţe sau alte materiale care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru comunicare în interior sau cu exteriorul. Cei surprinşi în aceste situaţii vor fi eliminaţi din examen, indiferent dacă materialele/obiectele interzise au fost folosite sau nu, indiferent dacă au fost introduse de aceştia ori de alţi candidaţi, de cadre didactice din comisie sau de alte persoane şi indiferent dacă ei au primit ori au transmis materialele interzise. Drept consecinţă, nu vor mai putea participa la probele următoare şi vor fi lipsiţi de posibilitatea recunoaşterii, în sesiunile următoare, a notelor la probele promovate anterior eliminării, inclusiv a probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale.

BAC 2018 istorie. Subiecte: totalitarism la 3. România Mare și domnitori, la 1 și 2

De asemenea, aceşti candidaţi nu mai au dreptul de a participa la următoarele două sesiuni ale examenului, precizează MEN. Pentru a fi declarat promovat, un absolvent de liceu trebuie să îndeplinească următoarele condiţii, cumulativ: susţinerea tuturor probelor de evaluare a competenţelor lingvistice şi digitale, susţinerea tuturor probele scrise şi obţinerea notei 5 la fiecare dintre acestea, obţinerea mediei 6, cel puţin, la probele scrise. În conformitate cu prevederile metodologice, aplicate începând cu anul 2017, în urma evaluării lucrărilor contestate "nota iniţială se poate modifica, după caz, prin creştere sau descreştere, prin nota acordată la contestaţii". Cu alte cuvinte, nota comisiei de contestaţii este finală, întrucât nu se mai aplică regula celor 0,5 puncte diferenţă între nota de la evaluarea iniţială şi cea de la contestaţii”.

BAC 2018 - cei picați pot reveni la toamnă

Cei care nu iau BAC 2018 la matematică sau alte materii (dar și cei care au luat peste 5 la toate materiile, dar nu și media 6 la general) pot reveni la BAC-ul de toamnă, în sesiunea august-septembrie.

BAC 2018 la matematică e materia cu cei mai mulți picați, iar cei care nu au luat BAC-ul doar la această materie vor susține examenul în toamnă doar la matematică.

Îndată ce aflăm și subiectele BAC 2018 matematică la tehnologic și pedagogic, vom reveni cu amănunte. Baremul vine la ora 15.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?