Budușan Iulian, jurnalist cu aproape 20 de ani de experiență în presă, a fost atras în timpul liceului de jurnalele de știri de la TV. Motiv pentru care a hotărât că jurnalismul va fi viitoare lui carieră. Iar de pe băncile facultății asta a făcut. A trecut prin redacții de știri ale televiziunilor, a "schimbat macazul" către presa scrisă, iar de aproape 10 ani este dedicat în totalitate jurnalismului online. Domeniile de competență sunt economic, IT&C și industria auto. La Realitatea a lucrat în două perioade, prima fiind 2003-2005, iar "reîntoarcerea acasă" producându-se în toamna anului 2019. De atunci, este parte integrantă a colectivului redacțional din online.

Articolele autorului Iulian Budușan:

MEN a anunțat când încep înscrierile pentru clasa pregătitoare Foto arhivă Inquam
Ministerul Educației a publicat calendarul înscrierilor copiilor în învățământul primar
Înscrierile la clasa pregătitoare 2021 încep în data de 17 martie 2021, potrivit ministerului Educației. Depunerea cererilor de înscriere în clasa pregătitoare 2021 are loc în perioada 29 martie –28 aprilie 2021, părinții/ tutorii legal instituiți/ reprezentanții legali vor completa/depune/transmite cererile-tip de înscriere. Cererile vor putea fi transmise online sau depuse la unitatea de învățământ la care aceștia solicită înscrierea copiilor.
Foto arhivă
Curtea de Conturi: Management defectuos al fondurilor publice la Giurgiu
În urma  acțiunilor de control/audit efectuate de Camera de Conturi Giurgiu, atât la unitățile administrativ-teritoriale cât și la entitățile din subordinea acestora, s-au constatat abateri de la legalitate și regularitate constând în diminuarea veniturilor proprii, majorarea nelegală a cheltuielilor bugetare cu producerea de prejudicii în gestionarea fondurilor publice, precum și nereguli financiar-contabile care au generat reflectarea nereală a patrimoniului entităților în situațiile financiare.