Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști

 
Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști
Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști
Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști

O tânără mămică a murit, ca urmare a unui groaznic incident provocat chiar de copilul său, în vârstă de 2 ani! GALERIE FOTO

Yulia Sharkom, o tânără mămică din Belarus, își serba ziua de naștere. Împlinise 21 de ani și ieșise să petreacă alături de prieteni. Își luase și copilul, o fetiță de 2 ani de toată frumusețea.

La un moment dat, Yulia a încercat să-și scoată fetița din mașină pe geam. În acel moment, însă, micuța a apăsat din greșeală butonul care a declanșat închiderea automată. În secunda următoare, gâtul tinerei a fost prins ca într-o menghină, sufocând-o.


Femeia a fost găsită atârnând pe ușa mașinii, cu capul prins în geam, chiar de soțul său, Artur. Era inconștientă.

Bărbatul a part geamul, apoi a chemat Poliția și un echipaj de la Ambulanță și Yulia a fost transportată de urgență la spital. După 8 zile, a murit. Lipsa oxigenului îi afectase iremediabil creierul, fapt ce a dus la deces.

Cei doi aveau două fetițe: Margarita, de 4 ani, și Arianna, de 2.

Vezi IMAGINI în GALERIA FOTO.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?