Traian Băsescu a răbufnit în Vinerea Mare. Nici Iohannis nu a fost uitat

 
Traian Băsescu, în studioul Realitatea TV. Foto: Cristian Otopeanu
Traian Băsescu, în studioul Realitatea TV. Foto: Cristian Otopeanu

Traian Băsescu nu l-a iertat pe Liviu Dragnea nici în Vinerea Mare. 

N-au scăpat de tirul fostului președinte nici Călin Popescu Tăriceanu, nici Kelemen Hunor, nici Klaus Iohannis, Băsescu afirmând, cu referire la acesta din urmă, că "întrebările pentru referendum nu sunt nici cele mai inspirate şi nici cele mai clare".

"Românii au şansa să demonstreze că sunt deasupra vremurilor.

Există momente, ce-i drept foarte rare, când popoarele trebuie să fie deasupra elitelor politice pentru a-şi salva ţara.

Din păcate, alianţa PSD-ALDE-UDMR a adus ţara la cel mai scăzut nivel de credibilitate de la intrarea în Uniunea Europeană şi până acum.

Cu o guvernare orientată strict pe salvarea lui Dragnea şi a acoliţilor săi infractori, România a fost decredibilizată, fiind în pragul aplicării Articolului 7 din Tratatul de la Lisabona, ca semnal puternic pentru alterarea valorilor statului de drept, prin decizii destinate a pune Justiţia sub controlul guvernanţilor.

Este drept, întrebările pentru referendum nu sunt nici cele mai inspirate şi nici cele mai clare, dar participarea la acest referendum este vitală pentru re-credibilizarea României. 

O bună participare care să ducă la validarea referendumului ar fi semnalul dar şi garanţia că România nu va abandona principiile statului de drept şi că Justiţia va rămâne independentă.

Este momentul ca românii să demonstreze prin participarea la referendum, că sunt parte a setului de valori occidentale şi nu nişte toleraţi în selectele cluburi politice care sunt NATO şi Uniunea Europeană. Românii au şansa să demonstreze, că atunci când politicieni derapează, au forţa de a-şi asuma responsabilitatea corectării derapajelor unei puteri politice corupte şi imorale.

Dragnea, Tăriceanu şi Kelemen Hunor trebuie să primească fără menajamente, direct de la români, mesajul de respingere a unei politici făcute în favoarea unor găşti corupte şi nu în favoarea românilor aşa cum au jurat la investire.

Până la urmă, oricâte deficienţe ar fi în formularea întrebărilor, în mod categoric, tot merită un DA.

Românii pot demonstra că sunt deasupra vremurilor şi nu sub vremuri!", a scris Traian Băsescu pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Oameni buni,corupți si infractori de treabă ,nu asa bre gândeste presedintele meu ?
28 Apr 12:26
Nu vă merge pațienta cu condamnarea dlui Dragnea ?Poate sunt si judecatori pe lume asta revolută,care sa spuna că, ce a făcut dl Dragnea acum 13 ani,nu merita decat sa injuram pe cei care il invinuiesc in scop de santaj politic.Apropo dle presedinte /ex/,că va pricepeti ,de ce referendumul imparte infraciunile in fapte de corupție si restul infractiunilor ?De ce pentru drogati nu avem DNA si pentru corupții din PSD apelăm si la SRI ?Sunt clase de infractiuni,sau clase de infractori? Unii buni,altii răi !.Bine ca nu incriminati,ca si faptele de corupție,injuratura către miseii,care macina cuvinte si nici macar nu le inteleg .Ar avea DNA de lucru,ca bani are căt două judete mari !Se câstigă alegeri cu gogorita corupției sau prin saloane?
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?