Coronavirus - România: 693644 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Dezvăluiri incendiare despre mafia din Ministerul Transporturilor. Jaf la CNADNR

Tuesday, 06 October 2015, 15:24 Sursă: REALITATEA.NET

Vei afla informaţii incredibile despre cei care menţin intenţionat drumurile proaste, scumpesc autostrăzile şi închid ochii la surpările de teren care transform infrastructura într-o bombă cu ceas. La ora 21.00 veti afla cum arata "caracatita" din cel mai corupt minister al Romaniei.

Iar de la ora 22.30 vei descoperi de ce ar trebui arestaţi Ponta, Dragnea, Corlăţean şi Meleşcanu. Nu rata DOVEZILE MINCIUNII din organizarea alegerilor prezidenţiale! Vei afla cine este şeful reţelei de propagandă care a umilit milioane de români, cine pe cine acoperă şi al cui cap va cădea primul în Dosarul “Diaspora”. Dupa 11 luni se face dreptate. Ramane de vazut daca pana la capat! Nu ratati de asemenea analiza la zi a situatiei din Siria unde "al treilea razboi mondial" sta sa inceapa!

Totul astă-seară, de la Rareş Bogdan şi invitaţii săi, pe Realitatea TV si Realitatea FM. Nu rata “Jocuri de Putere”, probabil cea mai sinceră emisiune din România!

Aşadar, subiectele pe care Rareş Bogdan şi invitaţii săi le vor dezbate în această seară la Jocuri de Putere sunt:


DEZVĂLUIRI INCENDIARE DESPRE MAFIA DIN MINISTERUL TRANSPORTURILOR – JAF la CNADNR, de la 21.00
şi

DE CE AR FI FOST DEJA ARESTAŢI PONTA, DRAGNEA, CORLĂŢEAN, STANOEVICI si MELEŞCANU daca Romania era Germania, Anglia, Franta sau Statele Unite – de la 22.30


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri