Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Animalul înfiorător care a scăpat pe internet. Ce secret teribil ascunde creatura care a îngrozit

Wednesday, 12 August 2020, 12:20 Sursă: L. G.

Considerate a fi "cele mai urâte animale din lume", bietele capre de Damasc, cunoscute și sub numele de Shami, Aleppo, Halep sau Baladi, sunt extrem de apreciate în rândul crescătorilor de capre din Orientul Mijlociu, grație laptelui extrem de gustos și hrănitor. Cunoscătorii susțin că ar da cel mai mult lapte. Și carnea, se pare, aduce fermierilor rezultate mulțumitoare.

Ce le face atât de speciale? Forma capului este nemaiîntâlnită în rândul animalelor. Botul imens, în comparație cu cel al suratelor, dar și puntea nazală extrem de proeminentă fac ca bietele animale să capete, mai degrabă, aspectul unor creaturi care au pierdut un meci de box. Și nu o singură dată...

În plus, caprele de Damasc au un trunchi mare, extrem de puternic, și ating o înălțime de până la 80 de cm. Rasa este recunoscută și după urechile lungi, mult prea lungi, care ating și 27-30 de cm.  

În ciuda aspectului, respingător pentru unii, căprițele de Damasc participă la concursuri de frumusețe cu mize deloc neglijabile.

Urmărește, în GALERIA FOTO atașată acestui articol, cele mai reușite exemplare. Atenție, unele imagini pot fi considerate șocante și te pot afecta emoțional!


Citeste totul despre:


Alte articole din: LUMEA ANIMALELOR
Alte articole din: LUMEA ANIMALELOR