Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Ziua Marinei Române - Cel mai mare spectacol naval al anului

Thursday, 15 August 2019, 08:22 Sursă: REALITATEA.NET

Exercițiul demonstrativ, cel mai mare spectacol naval al anului, este programat să se desfășoare între orele 10.00 și 12.30, la Constanța, dar manifestări similare vor fi organizate, concomitent, și în Mangalia, Tulcea, Brăila, Galați și București.

Centrul de greutate al manifestărilor dedicate sărbătoririi Zilei Marinei Române va fi, însă, la fel ca în fiecare an, la Constanța.

Activitățile organizate de Statul Major al Forțelor Navale se vor derula, pe faleza din fața Comandamentului Flotei, pe parcursul întregii zile, începând cu ora 09.55 până târziu în noapte.

La Exercițiul naval demonstrativ „Forțele Navale Române 19”, organizat joi, 15 august, ar fi trebuit să participe, pe lângă militari și nave din Italia și Statele Unite, și vase militare ucrainene, dar acestea nu au mai putut sosi la Constanța din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile din raioanele de nord-vest ale Mării Negre.

„Partenerii americani și italieni vor fi reprezentanți de câte un detașament de militari în Garda de Onoare, iar distrugătorul USS Porter va fi prezent în dispozitivul fix de pe mare, alături de celelalte nave militare românești, și aeronavele italiene Eurofighter vor asigura anumite secvențe de luptă aeriene”, au anunțat reprezentanții Satului Major al Forțelor Navale.

Detalii pe Realitatea de Constanța


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL