Tânără din Dej bătută pe stradă! A salvat-o un jandarm (FOTO)

Sunday, 19 January 2020, 12:17 Sursă: realitatea.net

“Sâmbătă, 18 ianuarie, în jurul orei 19:00, sergent major Darius BIRIȘ, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieței Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuție aprinsă cu o tânără, scrie Realitatea de Cluj.

Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât.

În acel moment, sergent major Darius BIRIȘ a coborât din maşina în care se afla cu prietenul său, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a lovit-o cu pumnul în față pe tânăra care a căzut inconștientă pe trotuar.

Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să îl lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins și imobilizat.

Sergent major Darius BIRIȘ a sunat la SNUAU 112 și a cerut sprijinul unui echipaj de poliție.

La sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente”, informează Jandarmeria Cluj.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-19 15:13:58
Legea actuala incurajeaza infractiunile si infractorii !?

Ce a realizat jandarmul !? Nimic, chiar daca e de laudat !? Va ajunge sa piarda timpul dind declaratii, in timp ce infractorul va abuza victima si familia acesteia si se vor “impaca” !!! Fata va lua bataie din nou, jandarmul va fi amenintat, militia nici nu se va sinchisi sa ancheteze stiindu-se ca victima va fi fiarte bucuroasa sa se impace, ... legal asa cum au conceput-o titanii parlamentului si acceptata de toate consiliile magistraturii si internelor !!! Halal sa fie ...

2020-01-19 18:51:39
Silviu

Felicitări jandarmului! Bravo, omule, tot respectul pentru tine! Dragi femei, plecați dracu de langa bărbați care consuma alcool și sunt violenți sau au antecedente penale. Aia trebuie sa stea singuri în nebunia lor. Nu va mai impactul cu ei, maine-poimaine va omoară!

Alte articole din: Ultimele Stiri