O adolescentă de 16 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Wednesday, 27 November 2019, 10:07 Sursă: Realitatea.NET

Încă un accident dramatic a avut loc pe DN 7, pe raza localității dâmbovițene Tărtășești. Incidentul s-a produs la primele ore ale dimineții de miercuri, 27 noiembrie, iar o minoră de 16 ani a fost transportată în stare gravă la spital, după ce a fost lovită de un autoturism.

Adaugă părerea ta

Incidentul a avut loc în jurul orei 6.50  pe DN 7 Tărtășești la intersecția cu DC 152 Brezoaele. Conform informațiilor furnizate de IPJ Dâmbovița, minora a fost lovită puternic de un autoturism, condus de un bărbat din localitatea dâmbovițeană Românești, în timp ce se angajase în traversarea străzii în apropierea trecerii de pietoni din zonă.

Fata a fost lovită extrem de puternic de autoturism și a fost transportată în stare gravă la spital. În zonă, la Tărtășești (pe DN 7) o arteră ce pe acest segment are separatoare de sens din beton (câte două benzi pe sens), seria accidentelor(multe mortale) pare fără de sfârșit.

Motivul principal îl constituie graba cu care circulă șoferii, ce profită de faptul că sensul de deplasare este delimitat, ignorând faptul că se află în interiorul localității și că există și numeroase treceri de pietoni,în zonă.