Crimă oribilă în Bacău! Trei tineri au omorât în bătaie un bărbat, apoi l-au abandonat

Tuesday, 13 September 2016, 20:18 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Trei tineri din Secuieni, judeţul Bacău, au fost arestaţi după ce au omorât în bătaie un bărbat de 27 de ani din cauza unui conflict neterminat, apoi l-au abandonat.

Conform reprezentanţilor Parchetului Tribunalului Bacău, bărbatul de 27 de ani a fost bătut cu bâtele de către cei trei tineri pe un drum din apropierea pădurii din localitatea Glodişoarele, în urma unui conflict pe care unul dintre agresori îl avusese anterior cu victima.

În fapt, unul din cei trei tineri a avut o altercaţie cu băcăuanul de 27 de ani în bâlciul organizat în localitatea Secuieni, motiv pentru care acesta din urmă a fost amendat de către Jandarmerie cu 1.000 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

”După conflictul dintre cei doi, tânărul de 27 de ani a plecat cu căruţa spre casă, în satul Glodişoarele. Însă, acesta a fost ajuns din urmă de cei trei tineri, care, probabil, au apreciat că amenda aplicată de jandarmi este prea mică astfel încât au considerat că trebuie să-şi facă singuri dreptate. În consecinţă, l-au lovit pe tânăr cu bâtele până l-au lăsat inconştient în căruţă, ulterior părăsind zona”, a declarat, marţi, pentru News.ro purtătorul de cuvânt al Parchetului Tribunalului Bacău, Cristinel Ciocântă.

Tânărul de 27 de ani a fost găsit de către un localnic, care a sunat la numărul de urgenţă 112. Preluat în stare gravă de către o ambulanţă, băcăuanul a murit câteva ore mai târziu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău. A doua zi, agresori au fost găsiţi de către poliţişti, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere. Cei trei au fost prezentaţi instanţei, care a emis mandate de arestare preventivă pe numele lor pentru omor şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.   

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri