Bugetul Sănătăţii duduie, încă două spitale sunt pe punct de fi închise

Tuesday, 12 February 2019, 22:56 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

În timp ce ministrul Sănătăţii se laudă cu un buget record, în ţară se ordonă reducerea cheltuielilor prin orice mijloace. În judeţul Bacău, după scandalul reducerii de paturi și de personal de la Maternitatea Judeţeană, soldat cu un protest și demisii, o altă propunere a MInisterului Sănătății include, în masterplanul pe sănătate, reducerea numărului de paturi la unele unități spitalicești din județ, dar și închiderea a două dintre ele. 

Este vorba despre spitalele din Comănești și Buhuși, de mai mici dimensiuni, dar la care se fac în prezent investiții cu fonduri europene și există planuri chiar de extindere și dotare.

Primarii sunt la curent cu acest plan, urmând ca pe 25 februarie să participe la Iași la o întâlnire cu ministrul Sorina Pintea, pentru a-și spune punctul de vedere.  și de personal de la Maternitatea Bacău, soldat cu un protest și demisii, o altă propunere a Ministerului Sănătății include, în masterplanul pe sănătate, reducerea numărului de paturi la unele unități spitalicești din județul Bacău. 


Citeste totul despre:


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri