Bărbat mascat, împușcat de polițiștii din Năvodari, după ce a atacat patru persoane cu două cuțite

Friday, 09 August 2019, 11:07 Sursă: REALITATEA.NET

Un bărbat care a atacat patru persoane cu două cuțite pe o stradă din Năvodari a fost împușcat de un polițist în momentul în care fost capturat.

 
Adaugă părerea ta

O patrulă de ordine publică din cadrul Poliției Năvodari a observat vineri dimineață, în jurul orei 03.00, pe strada Albinelor din oraș, patru tineri, două fete și doi băieți, care alergau și strigau după ajutor, fiind urmăriți de un bărbat care avea fața acoperită cu o mască, iar în mâini ținea două cuțite. La vederea patrulei, agresorul a fugit în direcția opusă, moment în care polițiștii au pornit în urmărirea acestuia, pe mai multe străzi din orașul Năvodari, atât pedestru, cât și cu autospeciala de poliție.

După aproximativ un kilometru, persoana în cauză a fost depistată intrând într-un gang. În timp ce unul dintre polițiști l-a urmărit pedestru, colegul acestuia a blocat cu autospeciala de poliție aleea Ghioceilor, din proximitatea unei piețe, moment în care agresorul a fost împiedicat în a-și continua deplasarea.
Polițistul a procedat la somarea persoanei, în repetate rânduri, să se oprească, însă, la un moment dat, aceasta l-a atacat pe polițist, manifestând un comportament periculos. „Ca urmare a pericolului iminent, polițistul a folosit armamentul din dotare, trăgând un foc de armă asupra persoanei, aceasta fiind rănită în zona membrelor inferioare, motiv pentru care polițistul a solicitat un echipaj de ambulanță. Precizăm faptul că, până la sosirea echipajului, victimei i-a fost acordat primul ajutor de către polițist”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Mai multe pe realitateadeconstanta.net.

Alte articole din: Ultimele Stiri