Articolele din categoria MODĂ & FRUMUSEŢE:

Puterea pantofilor de damă: redefinirea modei cu eleganță sportivă
Puterea pantofilor de damă: redefinirea modei cu eleganță sportivă (P)
Moda este o formă de exprimare a personalității, a gusturilor și a valorilor. Într-o lume în care diversitatea este tot mai apreciată, moda se adaptează la nevoile și preferințele fiecărei femei. Unul dintre elementele esențiale ale oricărei ținute este perechea de pantofi. Cum să alegi pantofii potriviți pentru a te simți confortabilă și încrezătoare? Cum să îmbini stilul sportiv cu cel elegant? Cum să fii la modă fără să renunți la calitate? Iată câteva sfaturi și recomandări pentru a răspunde la aceste întrebări.
Ce culoare de păr ți se potrivește cel mai bine, în funcție de culoarea ochilor și a tenului / Foto: unsplash.com
Ce culoare de păr ți se potrivește cel mai bine, în funcție de culoarea ochilor și a tenului - Aspectele cruciale de care trebuie să ții cont
Schimbarea culorii părului este o modalitate excelentă de a vă reînnoi aspectul. Primul pas către orice poveste de culoare care schimbă viața este să afli ce nuanță nouă ar fi cea mai potrivită pentru tine. Există mulți factori de luat în considerare, inclusiv nuanța pielii, subtonurile și culoarea ochilor. Culoarea potrivită a părului care completează nuanța ochilor vă poate face aspectul să strălucească cu adevărat. Cu atât de multe opțiuni atrăgătoare, toatela fel de uimitoare, poate fi greu să le restrângi. Vă ajutăm să găsiți noua nuanță perfectă!
Unghii de vis! Cum să le faci să crească mai repede și să fie mai rezistente/ Arhivă foto
Unghii de vis! Cum să le faci să crească mai repede și să fie mai rezistente
Unghiile slabe, care se pot rupe sau se pot îndoi cu ușurință, pot fi un adevărat inconvenient, ca să nu mai vorbim de o adevărată influență pentru încrederea cuiva. Dar, pe cât de tentant este să-ți ascunzi unghiile subțiri și decojite sub un gel permanent sau manichiură acrilică, există o mulțime de modificări ale stilului de viață care, în mod colectiv, îți pot readuce unghiile la strălucirea de odinioară.