Coronavirus - România: 20290 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Uşa din sticlă a unui mall din Buzău, spartă cu capul de un copil. Reacţia incredibilă a conducerii

Friday, 27 April 2018, 18:57 Sursă: REALITATEA.NET

Reacţie incredibilă a conducerii unui complex comercial din centrul Buzăului după ce uşa din sticlă de la intrare a fost spartă de un copil de zece ani. În loc să-i ceară scuze mamei victimei şi să se intereseze de starea acestuia, directorul i-ar fi spus paznicului să reţină datele părintelui pentru a plăti despăgubiri.

Un copil de numai 10 ani s-a ales cu vănătăi şi zgârieturi pe cap şi la nas, după ce aseară geamul de la intrarea în fostul magazin Dacia s-a prăbuşit peste el. Împreună cu trei prieteni, coborâse la magazinul de la subsol, după dulciuri.
Mămicile îi aşteptau pe banca din faţa uşii de la intrare, convinse că băieţii lor sunt în siguranţă într-un spaţiu public vizitat de foarte multă lume.

La întoarcere, uşa automată s-a pus în funcţiune, dar în secunda imediat următoare s-a mişcat, mai repede, în sens invers. Primul din grupul de prieteni a făcut pasul spre ieşire, dar s-a oprit cu fruntea în geamul uşii. Acesta s-a spart în bucăţi , de la jumătate în sus.

O bucată de dimensiunea unui bloc mare de desen a trecut milimetric, cu marginea tăioasă, pe lângă capul copilului. Unele dintre cioburile rezultate au zgâriat doar nasul copilului, în timp ce altele au produs tăieturi la degetele mâinilor.

Agentul de pază a intervenit dar nu pentru a sări în ajutorul copilului rănit de geamul neasigurat corespunzător. Mama victimei ne-a declarat că l-a auzit pe directorul complexului spunându-i la telefon paznicului: „Nu-i da voie mamei copilului să plece, i-ai toate datele şi spune-i să vină la mine mâine cu două milioane de lei, să plătească geamul spart!”.

A doua zi, reprezentantul galeriei comerciale le-ar fi cerut scuze părinţilor, spunând că probabil a fost înţeles greşit de agentul de pază. De la martorii evenimentului, tatăl copilului a aflat că geamul de la intrarea în fostul magazin Dacia era de mai mult timp cu probleme. Ba, mai mult, el mai fusese spart cu doar două zile în urmă, incident care nu a fost reclamat de nimeni. Părinţii copilului rănit de uşa spartă au anunţat că vor da în judecată conducerea magazinului.

Sursa: Adevărul


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL