Coronavirus - România: 20103 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sorin Frunzăverde, urmărit penal. Va fi cercetat sub control judiciar

Friday, 15 May 2015, 15:21 Sursă: REALITATEA.NET

Președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, s-a prezentat, vineri, la Direcția Națională Anticorupție, pentru a fi audiat în dosarul în care procurorii au făcut joi percheziții. La intrarea în sediul DNA, Sorin Frunzăverde nu a făcut declarații.

Procurorii DNA au efectuat, joi, percheziții la biroul lui Frunzăverde, ca urmare a continuării cercetărilor în cauza în care a fost arestat preventiv vicepreședintele CJ Ionesie Ghiorghioni pentru trafic de influență.

"Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Secția de combatere a infracțiunilor conexe infracțiunilor de corupție, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în anul 2014. În cursul zilei de 14 mai, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 3 locații situate în județul Caraș-Severin, din care una este sediul unei instituții publice", se arăta într-un comunicat al DNA transmis, joi, AGERPRES.

Perchezițiile au avut legătură cu turul al doilea al alegerilor prezidențiale din 2014, conform purtătorului de cuvânt al CJ Caraș-Severin, Camelia Șușco.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: ACTUAL