Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Șefa secției ATI din Galați: ”După încheierea unei ture la ATI Covid, medicii au nevoie de perfuzii şi oxigen să o ia de la capăt”

Monday, 06 July 2020, 09:38 Sursă: Realitatea.NET

”Voi scrie, din nou, despre NOI, ATI Judeţean. Obosiţi, epuizaţi, resemnaţi… Calul de povară al judeţului, la care unii se uită să vadă cât poate să mai ducă şi îi mai pun în cârcă. Azi, despre Oameni, care după încheierea unei ture la ATI Covid, au nevoie de perfuzii şi oxigen ca să poată să o ia de la capăt.

Oameni care s-au străduit să rămână sănătoşi pentru a putea trata cazurile critice din tot judeţul. Acum, vă spun că am obosit şi suntem dezamăgiţi. Ne-am făcut şi ne vom face datoria în continuare, până când vom mai putea… Dar obosiţi psihic, epuizati fizic, resemnaţi. Singura Secţie ATI funcţională permanent din Judeţul Galaţi”, sscrie în mesajul postat pe contul oficial al Secţiei ATI a Spitalului Judeţean Galaţi.

La Galați, situația este îngrijorătoare. Patru focare cu coronavirus au apărut în doar câteva zile și bilanțu arată că se înregistrează 35 de cazuri noi pe zi.

La spital, sunt infectate 33 de persoane – pacienți și cadre medicale iar secțiile de terapie intensivă sunt pline.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL