Coronavirus - România: 28582 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Scene dramatice la ”Casa groazei” din Caracal. Bunicul Luizei a vrut să intre peste Dincă

Saturday, 03 August 2019, 17:01 Sursă: REALITATEA.NET

Scene greu de descris la Caracal, la Casa groazei, așa cum a fost numită casa lui Gheorghe Dincă, unde acum au loc perchezițiile procurorilor și polițiștilor.

Bunicul Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale suspectului, a încercat să intre peste Dincă în casă. A fost oprit însă de jandarmi în fața porții. La scurt timp, mama Luizei a leșinat în fața porții. Vă avertizăm că urmează imagini cu un puternic impact emoțional. 

Elena Iordache, bunica Luizei, a spus vineri că autoritățile nu au băgat familia în seamă și nu au făcut niciun progres în anchetă. ”Dacă nu se întâmpla cu Alexandra, noi de Luiza nu mai aflam nimic”, a spus femeia, cu referire la cazul dispariției Alexandrei Măceșanu. 

Mărturisirea terifiantă a lui Gheorghe Dincă. De ce ar fi ucis-o pe Alexandra

Acuzație: Cine sunt de fapt complicii lui Gheorghe Dincă

”În fiecare zi se ducea mama ei la domnul Vasilescu (procurorul Liviu Vasilescu, n.r.). ”Nu-i doamnă nicio pistă, toată ziua veniți peste mine. Vă sun eu”. Și iată că la Luiza în dosar e aceeași mașină și nu au venit nici în ziua de azi să ne spună și nouă. În schimb l-au dus pe bunicul ei, au dus-o pe mama ei la detectorul de minciuni”, a spus bunica tinerei.

Avocatul lui Gheorghe Dincă a relatat la Realitatea TV afirmațiile suspectului despre răpirea celor două tinere, Alexandra și Luiza, și despre uciderea Alexandrei. Declarațiile lui Dincă sunt șocante.  

”A văzut telefonul aprins. Așa declară el. Și-a dat seama că a sunat pe cineva și acesta ar fi fost motivul pentru care s-a certat cu ea și a lovit-o și ea a decedat ca urmare a acestei lovituri. (...) El zice că a mers la cumpărături ca să ia ceva de mâncare și să ia niște medicamente pentru Alexandra, că se simțea rău. Nu a mai cumpărat medicamente, doar de mâncare”, a relatat avocatul.

Cu privire la cealaltă victimă, Luiza, avocatul a oferit o variantă mai puțin clară. ”Există o problemă. El zice că nu își aduce de culoarea părului ei. El recunoaște că ar fi ucis-o. Dar dacă este Luiza în mod sigur, nu știu să vă spun”, a spus avocatul.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL