Prima oră după ce te trezeşti îţi poate strica ziua. Opt moduri cum să începi ziua cu energie

Tuesday, 06 September 2016, 23:46 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Momentul dimineţii este crucial pentru un nou start bun. Mai mult, prima ora este decisivă pentru întreagă zi. Ce faci în această prima oră după ce deschizi ochii te poate ajută să arăţi şi să 

Cercetătorii dovedesc fără nici un dubiu faptul că felul în care te trezeşti îţi afectează energia şi bună dispoziţie a întregii zile. Energia cu care funcţionăm este precum combustibilul unui autoturism: e important să ştim cum să ne alimentăm celulele cu noi porţii de energie că să avem parte de forţă şi starea de bine de a face faţă unei noi zile, atât pentru noi cât şi pentru cei dragi care au nevoie de noi în formă maximă.

Mişcările şi alimentele potrivite îţi dau claritate de gândire şi o abordare pozitivă a ce ai de făcut în programul tău încărcat. În plus, îţi poţi restarta metabolismul, ajutându-l să ardă extra caloriile şi să topească grăsimile.

Prima ora când te trezeşti este denumită de specialişti, conform ultimelor studii, ora de putere.

Aşadar, ridică-te din pat şi străluceşte!

Urmează aceste 8 sfaturi de la prevention.com că să îţi începi ziua cu prospeţime şi cu motoarele turate la maxim, pregătit pentru o nouă zi de viaţă.

1. Priveşte o culoare puternică la trezire

„Dacă vezi o culoare intensă, vibrantă atunci când deschizi ochii, îţi porneşti adrenalină şi această infuzie bruscă de energie te determina să te ridici din pat şi să începi cu dreptul o nouă zi” spune Leatrice Eiseman, director executiv la Pantone Color Institute.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri