44 de persoane sunt internate în urma incidentului din blocul de locuinţe de la Timişoara

Wednesday, 20 November 2019, 18:42, Sursă: realitatea.net

Un număr de 44 de persoane mai sunt internate în unităţi spitaliceşti din Timişoara, în urma incidentului din blocul de locuinţe din Timişoara, toate fiind în stare stabilă hemodinamic, fără agravare.

Adaugă părerea ta

Potrivit unui comunicat de presă al Ministerului Sănătăţii, nouă persoane sunt internate la Spitalul Judeţean Clinic de Urgenţă "Pius Brînzeu", trei la Spitalul Municipal, 32 la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii "Louis Ţurcanu".

Dintre cei 44 de pacienţi, patru, cu vârste între 11 şi 16 ani, s-au prezentat miercuri la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului "Louis Ţurcanu", trei fiind internaţi în Secţia de Toxicologie a unităţii medicale.

Ministerul Sănătăţii a solicitat unităţilor sanitare să semnaleze dacă întâmpină greutăţi în asigurarea medicamentelor sau a materialelor sanitare necesare pentru astfel de cazuri. 

 

Comentarii Existente
2019-11-20 19:57:55
Paine si circ in Romanica

Asta se intampla cand SRI se ocupa de politica, prin vami trec drogurile cu camionul si cu vaporul dar niste otrava. Pe OLX se vinde ilegal de la tutun, droguri pana la otravuri iar SRI se ocupa de politica lui Ciolanis. Proxenetismul a ajuns prima meserie de baza in Braila, Galati, Giurgiu, Iasi, Mures, Craiova, Bucuresti,Constanta,Suceava si altele iar SRI se ocupa de PSD. Fete traficate si omorate.... Jale mare.

Alte articole din: SĂNĂTATE