Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Doi angajați ai Primăriei Ozun, județul Covasna, diagnosticați cu COVID-19

Tuesday, 06 October 2020, 11:31 Sursă: Realitatea.net

Potrivit edilului, unul dintre angajații depistați pozitiv este contact direct al unei persoane diagnosticate cu COVID-19 care lucrează la Primăria Sfântu Gheorghe.

„Avem doi colegi confirmați cu COVID-19 la nivelul Primăriei. Discutăm cu cei de la DSP, ne-au sugerat să avem un program limitat sau dacă se poate timp de o săptămână sau 10 zile, să nu prea avem contact cu cetățenii. Lucrăm, avem un angajat care măsoară temperatura, oamenii pot intra în primul birou și acolo așteaptă câte unul, până când este rezolvată problema cu care ne confruntăm. Este vorba despre secretara și un angajat din cadul biroului de contabilitate, iar un al treilea angajat așteaptă rezultatul în cursul zilei de astăzi. Avem mai mulți angajați care în izolare la domiciliu. Este posibil să fi luat din Sfântu Gheorghe pentru că soțul doamnei secretare lucrează la Primăria Sfântu Gheorghe”, a spus edilul.

Potrivit acestuia, cei doi angajați depistați pozitiv COVID-19 sunt asimptomatici și își continuă activitatea de la domiciliu.


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL