Cozmin Gușă: "Orlando Teodorovici e ghidonat de rezerviști, de Florian Coldea și de Silviu Predoiu"

Wednesday, 27 November 2019, 09:44 Sursă: Realitatea.NET

Autor: Realitatea.NET

Consultantul politic Cozmin Gușă a comentat situația din PSD, structurat pe patru puncte.

"Legat de PSD, as comenta urmatoarele.

Punctul 1. A existat si exista un mare interes ca PSD sa dispara si cei care au actionat asa cum au actionat pana in acest moment sunt in continuare legati de acest plan de disparitie a celui mai mare partid din Romania. Un partid de stanga, cu o latura nationala si nationalista.

Punctul 2. Cine a fost detonatorul planului care se aseza bine in cursul zilei de ieri, apropo de demisia Vioricai Dancila si reorganizarea printr-o conducere interimara, colegiala, pana la urmatorul congres? Au fost doua amorse. Amorsa numita Orlando Teodorovici, un om ghidonat de catre rezervisti, de catre Florian Coldea si mai ales de catre Silviu Predoiu, cel atat de suparat  pe Klaus Iohannis ca nu l-a pus consilier pe securitate, respectiv partea cu Gabriel Oprea care a imputit, scuzati termenul, atmosfera din PSD.

Punctul 3. Viorica Dancila nu are niciun argument pentru care sa nu demisioneze si din nefericire aceasta atitudine o asaza intr-o postura extrem de rusinoasa mai ales pentru colegii dansei, dar si pentru public, la final de cariera politica. Pentru ca asta va fi finalul. Propunerea pe care i-a facut-o Ciolacu, de a prelua organizatia Teleorman, de a fi senator si presedintele organizatiei de femei, a fost o propunere foarte generoasa pentru cineva care poate intr-o masura mai mare decat Liviu Dragnea a distrus imaginea si increderea in PSD. Eu va spun asta ca PSD-ist. Viorica Dancila nu are nicio scuza pentru marile gafe facute, dar isi cauta tot timpul scuze.

Si ultimul punct, eu cred ca pana la urma apele se vor aseza, cei care sunt incompetenti sau necorespunzatori vor fi invinsi de catre cei care vad un viitor al al acestui partid si ne uitam si in aceasta seara, si in cursul zilei si serii de maine la ce se va intampla", a explicat Cozmin Gușă.Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2019-11-27 12:40:42
Alexandru

Vrei sa stii o parere sincera Cosmine ? Ai facut o mare greseala ca te-ai inscris in PSD.Sincer cred ca tu faci parte in mod direct din statul paralel.Nu stiu care este participatiunea ta la Realitatea Plus si nu este treaba mea,dar vreau sa stii ca dupa plecarea lui Rares Bogdan, postul Realitatea este in cadere libera asa cum este si PSD-ul.Si acum sa-ti spun un vechi proverb romanesc:Lupul isi schimba blana,dar naravul ba.

2019-11-27 12:52:17
Un sef de partid ca Orlando,sesiza si gândurile rele si mârșeviile .De-aia ..De-aia ce ?

Dle Guse,partidul„ de stanga, cu o latura nationala si nationalista.”a dispărut cu arestarea lui Dragnea.dna Dăncilă a procedat ca struțul ,a băgat capul în nisip si n-a auzit ca Dragnea dorea să scoată justiția din răzbunarea politică si dorea ca dl presedinte sa alinieze,la UE,scaunul cu Letonia si ceilați.PNL ,invătati de SRI au zis,„Vedeti ne scoate din UE,daca vrem sa fim egali la UE ,iar in interioar, subordoneaza justiția,dacă o scoate de sub aripa SRI ”Si acum ,ca Lăpușneanu :„Ai să dai seama ,Doamnă”

2019-11-27 14:43:43
Andrei

Ce vrajeala,partid national, PSD este vârful de lance al rețelei KGB-GRU,precum și al crimei organizate ce are că obiect jefuirea bugetului și a resurselor din Romania. Predoiu și Gușă au același rezident și aceiași centrală... Sunteți niște năpârci pentru Poporul Român.... Nu vă pot vorbi despre bun-simț,onoare,morala.... ticăloșilor.. Partidele politice sunt grupări ale aceleiași rețele KGB-GRU,prin ele fiind ocupata Romania și aservită intereselor străine..

2019-11-27 14:48:24
Nu cred!

Gusa esti un dezaxat!!

2019-11-27 15:27:31
Hu0gu5a

Tineti-l pe d0b1t0cul asta departe de ecran daca mai tineti la audienta!

2019-11-27 15:28:34
Povestile bunicii sunt mizilic,politica a intrecut imginația si a celor de la spitalul 10

Bată-vă norocul ,domnule Andrei,PSD prin KGB și Guru transmite averea toată a țării la americani,la nemți,la francezi si eu care credeam că ne jefuiesc ticălosii direct ,in special cu arme să împuscăm rusul,dacă ne cucereste.Hartia suporta orice,acum că ne-am dat in tuni,suportăm pe electronica ce ne spuneti sa ne ingrozim .

2019-11-28 14:33:11
eiiiii

Suck it Cozmy. Vezi ca nu prea mai e de vazut mare lucru la Realitatea.

Alte articole din: POLITICĂ