Coronavirus - România: 32079 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă la Primăria municipiului Moreni, din Dâmbovița, după ce o angajată a fost diagnosticată cu coronavirus

Wednesday, 03 June 2020, 16:45 Sursă: Realitatea.net

,,Din păcate, vă pot confirma infectarea unei angajate a Primăriei Moreni cu COVID-19. Din momentul în care rezultatul testului a fost pozitiv, s-a făcut izolarea la domiciliu a contacţilor şi am dispus noi măsuri necesare pentru asigurarea protecţiei şi siguranţei tuturor salariaţilor – pe lângă cele luate până acum. În acest sens, se efectuează o nouă dezinfecţie cu biocide a întregii clădiri a instituţiei, precum şi a spaţiilor adiacente. De asemenea, în privinţa siguranţei sanitare a cetăţenilor care vin la instituţia noastră pentru rezolvarea diverselor probleme măsurile luate sunt respectate fără nicio excepţie: mască de protecţie, măsurarea temperaturii, dezinfecţia mâinilor, circuite separate de intrare şi ieşire, distanţare socială. Fac încă o dată un apel la calm, responsabilitate şi la respectarea integrală a tuturor măsurilor de siguranţă şi protecţie dispuse de autorităţi. Numai astfel putem trece cu bine de această perioadă nedorită”, a declarat Constantin Dinu, primarul municipiului Moreni.

La Moreni este confirmat și un alt caz de infectare cu coronavirus, dar mai vechi, ce se pare că nu are legătură cu salariata primăriei, descoperita pozitiv, acum.

Tot în Primăria Moreni, viceprimarul localității a fost suspect de coronavirus, acesta prezentând simptome specifice. Mai multe teste efectuate până acum au ieșit însă negative în ceea ce îl privește pe acesta, după cum declară chiar autoritățile locale pe pagina oficială de Facebook a primăriei Moreni.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL