Adio, Digi! Vestea bombă primită de magnatul Zoltan Teszari

Sunday, 01 December 2019, 12:50 Sursă: Realitatea.net

Digi Communications, compania controlată de magnatul Zoltan Teszari, a fost exclusă de la procedura de licitație pentru spectrul mobil de mare viteză 5G din Ungaria.
Adaugă părerea ta

Anunțul a fost făcut de organul național de reglementare a telecomunicațiilor, NMHH, citat de Reuters.

Măsura urmează unei decizii preliminare din septembrie care excludea Digi și menționa participanții înregistrați la licitație: Magyar Telekom (subsidiara locală a Deutsche Telekom), Vodafone și Telenor. NMHH a declarat că Digi nu a fost înregistrată fiindcă nu întrunea cerințele de participare, dar nu a oferit alte detalii.

Conducerea companiei Digi a denunțat decizia drept incorectă și a anunțat că o va contesta, potrivit evz.

„Considerăm că decizia NMHH este incorectă și lipsită de temei real. În opinia noastră, hotărârea NMHH este în afara condițiilor prevăzute de caietul de sarcini, bazându-se pe supoziții și fapte care se presupune că se vor întâmpla, iar nu pe date concrete și analize fundamentate. Această decizie se adaugă unei liste de alte hotărâri nefavorabile și controversate pe care NMHH le-a adoptat în relația cu societățile din cadrul Grupului Digi, de-a lungul timpului, în contextul altor licitații pentru radiofrecvențe.

Societatea va contesta această hotărâre, cu toate mijloacele aflate la dispoziția sa, conform legislației maghiare și europene. Grupul rămâne hotărât să continue punerea în practică a proiectelor sale pe această piață, în folosul clienților săi”, a declarat Serghei Bulgac, directorul general al Digi Communications N.V., citat de Digi24.ro.

Comentarii Existente
2019-12-01 15:02:48
Romania Anormala

Voi comentati la adresa Digi Romania care are cei mai mare audienta ? Ati ajunsi penibili. Va uitati in gradina altuia in loc sa va vedeti de a le voastre.

2019-12-01 19:18:21
Titluri ce induc in eroare

Dragi redactori, de dragul audientei ati ajuns penibili, induceti in eroare cititori cu titluri de tot rahatul doar de dragul unei accesari, imi este scarba de voi.

Alte articole din: ECONOMIE