Sexy-gemenele fac duş împreună şi se culcă cu acelaşi bărbat

 

Anna şi Lucy DeCinque sunt surori gemene din Australia care duc, practic, aceeaşi viaţă. Galeria Foto.Cele două fete de 27 de ani sunt de nedespărţit, dar ce este mai şocant e că ele "împart" acelaşi bărbat. În acelaşi timp, în acelaşi pat. Ele au afirmat că le vine mult mai simplu să aibă acelaşi iubit. În ultimul timp s-au gândit că vor să rămână ambele gravide cu acest bărbat şi, dacă se poate, concomitent.

Anna şi Lucy DeCinque sunt considerate "cele mai identice" gemene din lume. Asemănarea lor fizică este uimitoare. Practic, nu pot fi deosebite. Se îmbracă la fel şi la maturitate şi s-au transformat în aceeaşi persoană. Fetele au spus că au încercat să aibă iubiţi diferiţi, dar că aceştia n-au înţeles niciodată de ce surorile încearcă atât de mult să ducă vieţi complet asemănătoare. De aici, şi varianta de a iubi acelaşi bărbat.

Cum arată sexy-gemenele, în Galeria Foto.

Citiţi şi:

Bomba sexy a rămas goală în aeroport, iar toţi oamenii au fotografiat-o

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?