Nicolicea, propunerea PSD pentru Ministerul Justiției, a studiat Dreptul în Parlament

 
Dragnea îl trimite pe Nicolicea

Deputatul PSD, Eugen Nicolicea, propunerea PSD pentru ministerul Justiției, le răspunde, pe Facebook, celor care îi pun la îndoială competențele. Într-o postare lungă pe rețeaua de socializare, deputatul enumeră numeroasele fapte de arme din Parlament.

Redăm integral postarea:

,, În ultimele zile au apărut tot felul de informaţii denigratoare la adresa mea, care mai de care mai exagerate, negative sau chiar falsuri grosolane, preluate şi rostogolite în fel şi chip.

Sunt unul dintre cei mai vechi membri ai Parlamentului României. De peste 26 de ani, am participat la elaborarea celor mai relevante legi ale Forului Legislativ. Cunosc majoritatea legilor importante în litera şi spiritulul lor. În lunga experienţă în Legislativ, am făcut parte din comisiile pentru revizuirea Constituţiei României, iar de aici şi insistenţa pe care o manifest de fiecare data pentru respectarea Constituţiei României.

Mai mult de 10 ani am fost membru şi am condus una dintre cele mai importante comisii permanente, Comisia juridică, de disciplină şi imunităţi a Camerei Deputaţilor. Am fost chestor, secretar şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor, în mai multe legislaturi şi în diverse componenţe politice ale majorităţii parlamentare, preşedinte al Comisiei pentru regulament, membru al Comisiei speciale pentru elaborarea Codului penal şi a Codului de procedură penală (atât în 2007, cât şi în prezent) şi al mai multor comisii de anchetă. De asemenea, am fost ministru şi am ocupat o funcţie în administraţia publică locală, cunosc atât problemele cu care se confruntă administraţia publică locală, cât şi cea centrală.

A susţine că o vechime de aproape 27 de ani în Parlamentul României nu înseamnă şi experienţă juridică, înseamnă să fii rău intenţionat sau de o calitate intelectuală îndoielnică, fără a mai pune în discuţie lipsa de respect faţă de cea mai importantă instituţie a democraţiei.

PS: Iar în ceea ce priveşte facultatea de drept, sau alfel spus, “marele secret al lui Nicolicea”, de fapt, nu era niciun secret. Cei care s-au interesat, au primit imediat informaţiile solicitate de la Universitatea Spiru Haret, inclusiv că am absolvit cu nota 10 la examenul de licenţă. Ca orice deontologi în stare pură, din decembrie 2017 şi până în prezent nu au catadicsit să furnizeze măcar şi această informaţie. Din păcate, nici de această data nu au lăsat datele oficiale să strice un subiect atât de “senzaţional”, scrie Nicolicea.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
rezistenta
24 Apr 08:38
spre deosebire de alti intelectuali scriitori mai nou, acesta are ceva facultati parcurse, insa marele limbut, trezit din "adormire" nu-l va unge ministru de frica. se rahateste pe el de frica cand vede pe Nicolicea in parlament. nu-i bai cum zice ardeleanul, vine in iarna Tariceanu si speram ca mascarada va lua sfarsit.
Răspunde
0 0
La Drobeta, la fara frecventa ...
24 Apr 06:24
au luat diplome juma din pesedime ... Domnul Geoana, Nastase, ... cum ati ajuns printre astia, nu va fost frica de taranoii parveniti !? V-au matrasit pina la urma ...
Răspunde
0 0
Un REPETENT ieri, oare ce sa fie azi !? Astia reprezinta soshial dimicratii ...
24 Apr 06:20
În 1976, Eugen Nicolicea a fost admis la Facultatea de Automatizări și Calculatoare a Universității din Timișoara. După ce a rămas repetent, acesta s-a transferat la specializarea Electronică, de unde a absolvit în 1982.[6] La 52 de ani,[7] s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret, filiala din Drobeta-Turnu Severin, forma de „învățământ la distanță”.[6]
Răspunde
0 0
Unde gasiti caricaturile astea, tovarashi !? Avem tineri educati nu muraturi din astea !!!
24 Apr 06:18
În 1976, Eugen Nicolicea a fost admis la Facultatea de Automatizări și Calculatoare a Universității din Timișoara. După ce a rămas repetent, acesta s-a transferat la specializarea Electronică, de unde a absolvit în 1982.[6] La 52 de ani,[7] s-a înscris la Facultatea de Drept din cadrul Universității Spiru Haret, filiala din Drobeta-Turnu Severin, forma de „învățământ la distanță”.[6]
Răspunde
0 0
Rezistenta
23 Apr 22:15
USR cu manjeala sorosista la bot, poti s-o su.gi fara s-o uzi?
Răspunde
0 0
Olivoto
23 Apr 21:50
Analfabetul ăsta să ajungă ministrul Justiției?
Răspunde
0 0
cotoi
23 Apr 20:10
Una e sa faci scoala la timpul ei si alta la 50 ani , ce experienta are acest omusor in justitie , nota 10 ... egal cu zero , la gestapo i-ar sade bine , dar a cazut regimul , asa ca ...
Răspunde
0 0
Mihai
23 Apr 18:58
JOHANNIS trage apa pe Nicolicea.
Răspunde
0 0
rezistenta
23 Apr 18:32
efectiv nu pot dialoga cu o persoana care sufera de tulburare bipolara severa. prietene cand vei avea personalitatea definita mai incearca dar cu un singur nume nu cu 3. n-ai ce face pe acasa sau esti sado maso ori platit de mergi cu mai multe identitati in comentarii. te dai de gol singur.
Răspunde
0 0
Cosmin
23 Apr 18:28
Ok Nicolicea
Dupa 26 de ani in parlament m-ai convins
Dute acasa si lasa pe altii
Inteleg ca doar atat ai putut face
Esti unul din cei care a stat degeaba prin atatea functii !!
Go home !!
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?