Mircea Badea, reacție șocantă după victoria lui Kovesi în Parlamentul UE

 
Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a reacționat imediat după ce a fost anunțat votul din Comisia LIBE, aducând victoria de etapă a Laurei Kovesi.

La câteva minute după votul din Comisia LIBE, Mircea Badea a avut o reacție pe cât de șocantă, pe atât de specifică pe Facebook.

”Buahahahaha! Super! Sunt fan! Așa da. Va fi bairam! :)” – a scris Mircea Badea, citat de Sputnik, portalul de propagandă al Rusiei.

Și marți seară, după audieri, Mircea Badea a șocat: ”Sunt foarte încântat de cum au decurs lucrurile la audieri”, a declarat realizatorul Antena 3, explicând:

”N-am auzit întrebări mai tâmpe de multă vreme, decât acelea de astăzi”, a spus Mircea Badea. ”Bine că s-au lămurit europenii ieri cu privire la procedură. Chiar n-am văzut întrebări mai imbecile. Mi-a plăcut mult”.

O observație a făcut referire la relația cu CIA – a Laurei Kovesi și a României.

”Aia cu CIA a fost daună totală”, a spus Mircea Badea, concluzionând ”În comisia asta au zis că în România există închisori CIA”.

Laura Codruța Kovesi a obținut cele mai multe voturi în Comisia LIBE: 26, în urma unui vot dat miercuri. Marți seară, Kovesi primise cele mai multe voturi și în Comisia pentru control bugetar (CONT), după audierile din Parlamentul European pentru șefia Parchetului European.

Ce urmează?

După aceste două voturi separate din comisii, Kovesi va fi propusă votului plenului Parlamentului European, care va lua decizia prin majoritate absolută.

Decizia privind-o pe Laura Codruța Kovesi va face apoi obiectul negocierilor dintre Parlamentul European și Consiliul UE.

COREPER - care îi reunește pe reprezentanții permanenți ai statelor membre - a dat un vot deja, în 20 februarie. La momentul respectiv, candidatul francez a primit 50 de puncte, iar Kovesi și candidatul german, câte 29, în condițiile în care Kovesi nu s-a bucurat de sprijinul Guvernului României.

Votul din COREPER poate fi, cel puțin teoretic, întors.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ce nu pot cu parul si nici cu doarul,vin ca votul democartic ca la ei.
28 Feb 12:01
Codruta nu e competenta pentru România,e o aiureală sa mai d[m bani la cotizatii.
Codruta nu are puterea de a crea infractiuni după cerinte politice.Comptentele sunt limitate la :„EPPO este competent numai atunci când acțiunile sau inacțiunile intenționate definite în dispoziția respectivă sunt legate de teritoriul a două sau mai multe state membre și implică un prejudiciu total de cel puțin 10 milioane EUR.
Procurorul european are competență și în ceea ce privește infracțiunile referitoare la participarea într-o organizație criminală, înțeleasă conform Deciziei-cadru 2008/841/JAI[xxi], când aceasta săvârșește infracțiuni ce aduc atingere intereselor financiare ale Uniunii.”Problema e alta,ca misculatiunile internationale ne arata ca lumea se misca invers acelor de ceasornic.De ce nu le-o fi trebuit procuror si ungurilor,polonezilor si alte 5 state ? Oricum era dl Ciolos prim cand Roamnia a batut din palme,ca porubeii la Vatican.Nu e tarziu,sa se denunte comedia,sa ii lasm pe ei sa se adreseze Codrutei !
Răspunde
0 0
GEORGICA
27 Feb 20:10
HA HA HA !
Răspunde
0 0
Stefan
27 Feb 17:57
Ba e copt ,e deja in faza cu puroi.
Sa se duca sa-l mai pocneasca romanul ala poate se face bine.
Răspunde
0 0
Stefan
27 Feb 17:52
Ba e copt ,e deja in faza cu puroi.
Sa se duca sa-l mai pocneasca romanul ala poate se face bine.
Răspunde
0 0
Stefan
27 Feb 17:51
Ba e copt ,e deja in faza cu puroi.
Sa se duca sa-l mai pocneasca romanul ala poate se face bine.
Răspunde
0 0
Stefan
27 Feb 17:50
Ba e copt ,e deja in faza cu puroi.
Sa se duca sa-l mai pocneasca romanul ala poate se face bine.
Răspunde
0 0
Dan T
27 Feb 17:08
M.Badea nu scapa o ocazie sa arate cat de necopt (in pofida varstei) si frustrat este.
Nici ratat nu se poate spune despre el, a injura si behai noaptea la televizor nu se poate numi meserie.
Motivul frustrarii l-a marturisit demult: a invatat intr-o clasa cu liceeni de exceptie, el considerandu-se a fi facut parte dintre ei; totusi, este singurul care n-a realizat ceva notabil-ca meserie, pasami-te pentru ca ceilalti s-ar fi afirmat in alte tari, el a ramas in Romania - de subinteles ce vrea fiecare.
Si a mai recunoscut ceva: atata timp cat va fi platit (bine) de Voiculescu (zicere de pe vremea cand patronul era in pregatire de puscarie) nu-l va critica. Se tine de cuvant.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?