Florin Călinescu, avertisment dur pentru Liviu Dragnea, legat de numirea lui Nicolicea la Justiție

 
Florin Călinescu 
Florin Călinescu 

Florin Călinescu are un mesaj pentru Liviu Dragnea, în cazul în care Eugen Nicolicea ar ajunge ministru al Justiției."Livulica, stimabile dement, daca tu crezi, la nesfarsit, ca poti dicta orice, iti spun ca te inseli. 
Daca tu crezi ca neantu’ ala de Nicolicea, poate fi ministru, ma mobilizezi la maxim. In comparatie cu asta, Toader e inventatorul ghioceilor. 
Semneaza Florin, un mascarici mult mai greu decat zici tu ca e Rares Bogdan.
Nu iti doresti o alianta a mascaricilor, contra livulicilor, nicolicilor, valcovilor, iordachilor,etc....


Va astept pe toti, la baie.!", a scris Florin Călinescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
symy
18 Apr 09:22
Maestre Calinescu...ramai pe scena ta,nu te baga in haznaua politicii,avem deja destui porci,curve,hoti..ect.Poti sa scrii o carte cum face d-nu Presedinte:))))))se mai plimba,mai semneaza un act...cam atat
Răspunde
0 0
De ce demitere si nu ACUZARE !?
18 Apr 08:33
... toate situatiile enuntate de BUMERANG EXISTA sint REALE si afecteaza SIGURANTA si BUGETUL STATULUI ! Nu e deloc intimplator ca zeci de mii de infractori au fost eliberati, altii se distreaza cu instantele pe banii contribuabililor, altora li sau ''prescris'' faptele, altii sint mai mult afara decit in interior, in plus nici unul nu a PLATIT un leu din sumele sifonate ... in schimb ANAF alearga dupa cai verzi pe pereti ...
Răspunde
0 0
BUMERANG
18 Apr 02:39
DOMNILOR PROFESORI, MAEŞTRI, adresez domniilor Voastre următoarea temă de reflexie: unicul motiv ce ar putea fi oportun de a fi propus la punere în discuţie pentru un eventual motiv de demitere Academică nu golanească a Lui Tudorel Toader poate fi că, Domnia Sa, a permis, tolerat, îngaduit o părintească profesională prea largă indulgenţă faţă de noncoerciţia Instanţelor, ce după inadmisibil de mulţi ani, cauze cu zeci chiar sute de amânări pentru neconcordanţe juridice pontate, motivează aşazise Decizii, ce pe lângă pseudo formulări legale pe sute de pagini (!), justifică "Lipsa de decizie" - suspendare, pedeapsa e anularea pedepsei (!) în loc de executare, nepedepsă ce permite (parcă recomandă) înfruptarea în continuare din fructele infracţiunilor. Multumesc.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?