Florin Călinescu l-a desfiinţat, pur şi simplu, pe Dragnea. Face un anunţ crunt despre liderul PSD

 

Florin Călinescu a realizat o sesiune LIVE pe contul său de Facebook, în care a vorbit despre clasa politică de după Revoluţie şi până în ziua de azi, precum şi despre eforturile depuse de Liviu Dragnea pentru a rămâne la putere.

Omul de televiziune a observat derapajele liderului PSD şi trage un semnal de alarmă cu privire la acţiunile lui Dragnea.

Citiţi şi:

Florin Călinescu, FOC şi PARĂ. L-a distrus pe Şova, că nu se mai face autostrada Comarnic-Braşov

"Nu sunt nici cu unul, nici cu altul în politică. Ne trebuie o clasă total nouă de politicieni. Poate formată din cei născuţi după 1990. Sunt nişte cozi la intrarea în ţară de aceleaşi lungimi pe care le vedem de 28 de ani. Nu reiau povestea cu drumurile noastre toate, a început să explodeze şi Autostrada Soarelui. Toţi miniştrii, toate Guvernele ar trebui să îngroaşe o aripă la Jilava pentru nemernicia asta care se cheamă autostrăzile din România.

Livulică o verifică tot timpul pe Viorica, nu cumva să scape hăţurile, ca şi Grindeanu sau Tudose. Dragnea, pentru că nu este în stare să îndeplinească programul de guvernare promis acum 3 ani de zile, vorbeşte de un plan de guvernare până în 2040. Suntem într-un pericol foarte clar. Ar trebui să i se ia lui Dragnea temperatura, aciditatea, legătura între sinapse... Nu ştiu dacă există fabrici de pilule care să trateze aşa ceva.

Este ceva de o odioşenie fără seamă. Una dintre poveştile pentru care îmi vine să mai face ceva este că depăşeşte orice imaginaţie şi de a vorbi", a spus Florin Călinescu în LIVE-ul de pe Facebook.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?