Deputata Andreea Cosma dezvăluie cum o hărţuia procurorul Negulescu. Prima întâlnire: la CIMITIR

Deputata Andreea Cosma a povestit prin ce calvar a trecur şi a făcut publice mesajele pe care procurorul Mircea Negulescu i le trimitea frecvent. Procurorul îi făcea avansuri în contextul în care instrumenta două dosare în care era anchetată chiar ea dar și tatăl acesteia, Mircea Cosma. Prima întâlnire a avut loc chiar la cimitir, iar a doua într-o pădure. 

"Iubi" sau "prințesa mea", aşa îi spunea procurorul Negulescu, care a început să-i facă avansuri încă din 2013.   

"L-am cunoscut pe dl Negulescu întâmplător în anul 2013. A venit însoțit de un client de la notariat, după care a început să-mi facă avansuri. Încercarea a fost nereușită. Îmi trimitea flori, prăjituri, printr-un prieten al dânsului, domnul Cantemir. După care, la repetatele mele refuzuri, dintr-o dată au încetat avansurile. După 5-6 luni am primit un telefon în care mi-a spus că 'sunt procurorul Negulescu, aveți o oră la dispoziție să vă prezentați la camera 33, altfel veți fi arestată'. Totul s-a petrecut după 6 luni. Am ajuns la Parchet și mi s-a pus că se deschide urmărirea penală. A făcut mișto de mine mi s-a spus câ pentru "trafic neautorizat de zbor". M-a amenințat că o să mă lase fără casă, fără meserie. Presiunea a început cu mine asupra lui Mircea Cosma, tatălui meu. Dânsul nu era în acel moment la DNA, era la Parchetul General Ploiești" a declarat Andreea Cosma, scrie dcnews.ro

A încercat să o cucerească, apoi să o intimideze 

Ea spune că ulterior Mircea Negulescu și-a schimbat atitudinea de mai multe ori, în primă instanţă având o atitudine de cuceritor iar mai apoi a încercat să o intimideze. 

"Prima întâlnire a fost în fața cimitirului. A doua într-o pădure între București și Ploiești. Au mai urmat întâlniri. O altă întâlnire a fost în apropiere de un lac tot pe lângă București-Ploiești. M-a invitat la mare, eu fiind sub control judiciar. L-am blocat în telefon și apoi am primit un telefon că mi s-a ridicat controlul judiciar. Am refuzat să mă duc la mare, la munte, iar dânsul insista" a mai spus Andreea Cosma.

Procurorul Negulescu: O MAŞINĂ DE UCIS 

De altfel au ieşit la iveală mai multe mesaje private între Mircea Negulescu şi omul de afaceri, Vlad Constantin. Destăinuirile procurorului DNA sunt şocante.

"Am devenit o maşină de ucis destine. Aşa am ajuns. Un animal de pradă care se bucură la vederea sângelui. Nu mai am ce să mai fac. Îmi dă cineva încrederea pierdută în oameni? ", i-a scris Negulescu lui Constantin, citat de evz

Articole recomandate


Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?