Bloggerii braşoveni vor să arate că se poate şi fără CET

 
Foto: Realitatea TV
Foto: Realitatea TV
Există viaţă şi fără CET. Acesta este sloganul campaniei lansate pe bloguri de braşovenii care au rămas fără căldură. Din cauza datoriilor foarte mari ale asociaţilor, peste 20.000 de oameni riscă să intre în iarnă cu calofirelele îngheţate.
Disperaţi şi umiliţi, braşovenii care au petrecut o vară întreagă fără apă caldă şi se aşteaptă la o iarnă fără căldură, vor să se facă auziţi.

Campania ''Există viaţă fără CET'', îndeamnă braşovenii să ia atitudine. Pe site-ul campaniei, braşovenii pot completa scrisori deja redactate şi le pot trimite primarului sau consilierilor locali prin email. Ei speră astfel că vor reuşi să-i convingă să facă ceva în privinţa datoriei pe care CET-ul o are la furnizori.


Cei mai supăraţi sunt cei care riscă să stea în frig deşi sunt la zi cu plata facturilor. CET Braşov are de achitat către furnizorul de gaz o datorie de peste 60 de milioane de lei.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?