Care este versiunea bărbatului a cărui carte de vizită a fost găsită de Alexandra

 

Alexandra Măceșanu, fata de 15 ani răpită săptămâna trecută de Gheorghe Dincă şi despre care inculpatul a spus că a ucis-o, dar fără ca trupul minorei să fie găsit, a oferit numele altei persoane când a sunat la 112, nume pe care l-a citit de pe o carte de vizită găsită în apropiere.

Numele de pe cartea de vizită era Lucian Gabriel Popescu, iar acest om lucrează la Biroul de cadastru din Caracal. Popescu precizează, într-un comunicat de presă, că Dincă a venit la începutul lunii iulie 2019 la Biroul de cadastru din Caracal și s-a interesat de efectuarea unei documentații cadastrale. Lucian Gabriel Popescu i-a răspuns lui Dincă faptul că nu-l poate ajuta, întrucât urma să plece în concediu. Așa că i-a dat lui Dincă o carte de vizită și i-a spus să revină după 22 iulie. Acest lucru nu s-a întâmplat, însă.

"Alte amănunte legate de persoana numitului Dincă nu cunosc”, a zis Popescu, după care bărbatul a cerut presei să nu-l contacteze, pentru că nu poate da alte detalii și pentru că el și familia lui au fost "puternic afectați emoțional și profesional" de acest caz.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?