Anunț bombă făcut azi de Telekom România. Moment de cumpănă

 
Telekom România face concedieri
Telekom România face concedieri

Telekom România anunță concedieri semnificative în companiile sale.

Telekom România anunța că va restructura, în perioadă următoare, 692 de poziții din totalul de 5.831 de angajați existent în prezent la nivelul grupului de companii, transmite Realitatea Financiara.

Din numărul posturilor ce urmează a fi restructurate, 438 de poziții vor fi din cadrul Telekom România Communications S.A., respectiv 254 de poziții din cadrul Telekom România Mobile Communications S.A, potrivit unui anunț al companiei.

„În urmă cu doi ani, Telekom România a inițiat un program de transformare pentru a reduce complexitatea proceselor, prin redefinirea modelului operațional, având că scop îmbunătățirea interacțiunii cu clienții săi, prin digitalizare și simplificare.

Continuarea procesului de transformare asigură creșterea pe termen lung a grupului de companii, în contextul dezvoltării rapide a tehnologiei, al unei piețe puternic concurențiale, precum și al schimbărilor globale la nivelul modelelor de afaceri, care afectează îndeosebi companiile de tehnologie.

Pozițiile care urmează să fie restructurate vor fi decise pe bază obiectivelor de business ale companiei, în linie cu strategia de simplificare și digitalizare", precizează Telekom într-un comunicat remis joi.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?