MENIU

Mesajul transmis de Carmen Harra lui Mihai Trăistariu, după eşecul de la EUROVISION. Ce urmează?

Carmen Harra

Mihai Trăistariu a obţinut locul 5 în FINALA EUROVISION, deşi era ferm convins că piesa Paradisio avea toate şansele să ajungă la Stockholm.

Mihai Trăistariu trăieşte un gust amar că nu a reuşit după 10 ani să obţină locul 1, dar s-a consolat, mai ales că clarvăzătoarea Carmen Harra i-a transmis că anul 2017 va fi unul noroc pentru artistul care a obţinut locul 4 cu piesa Tornero la Eurovision.

Artistul a dezvăluit în această dimineaţă pe pagina de Facebook ce mesaj i-a scris Hara.

"Gata! M-am liniștit, m-am descarcat. Eurovision-ul rămâne pasiunea mea. Iar la final ... am sa iau de bună vorba lui Carmen Harra. Citez : " Mihai, te vad câștigând Eurovision-ul cel mare dar nu în 2016, ci în 2017." Inițial m-am încordat când am citit mesajul primit de la ea pe e-mail ... și nu mi-a convenit ce aud ... însă acum stau și-mi zic: dacă femeia asta are dreptate?! O ști ea ceva!", a scris Trăistariu. 

 Eurovision 2016. Ovidiu Anton va reprezenta România: "Este un pas imens"

 

Eurovision 2016. Ovidiu Anton, în vârstă de 33 de ani, este un artist care "cântă de când se ştie" şi va reprezenta România la Eurovision Song Contest 2016 după multe "bătălii pierdute". Acesta a mai urcat pe scena competiţiei naţionale a Eurovision de patru ori, în 2010, 2012, 2013 şi 2015.