Un bărbat A MURIT, în Bucureşti, după ce un copac a căzut peste el. REACŢIA primarului Firea

Un bărbat A MURIT, în Capitală, după ce un copac a căzut peste el
Un bărbat A MURIT, în Capitală, după ce un copac a căzut peste el
Un bărbat A MURIT, în Capitală, după ce un copac a căzut peste el Un bărbat A MURIT, în Capitală, după ce un copac a căzut peste el Un bărbat A MURIT, în Capitală, după ce un copac a căzut peste el

Tragedie, miercuri seara, pe Şoseaua Viilor, din Capitală! Un bărbat în vârstă de 42 de ani a murit, după ce un copac a căzut peste el. Medicii de la SMURD au făcut tot posibilul pentru a-l ţine în viaţă, însă au fost nevoiţi să constate decesul.
Incidentul s-a petrecut în jurul orei 21:20. Din cauza rafalelor puternice de vânt, crengile unui copac s-au rupt și l-au lovit pe I.B. - in vârsta de 42 de ani - cauzându-i răni mortale.

Potrivit declaraţiei familiei sale, bărbatul venise sa-i aducă un pachet surorii. În momentul în care a coborât din mașină, bărbatul a fost lovit puternic de copacul rupt.

Chiar dacă în zonă se aflau afișe prinse de o bandă de delimitare prin care se menționa faptul ca arborele reprezintă un pericol, bărbatul a ignorat avertizarea, iar crengile copacului aflat în curtea imobilului de pe Șoseaua Viilor, smulse de vânt, l-au accidentat mortal.

Firea: Copacul căzut în București peste un om era pe spațiul privat

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, miercuri, că toți copacii aflați pe spațiul privat, așa cum este cazul celui care a căzut în București peste un om, se află în responsabilitatea proprietarilor respectivelor imobile sau curți.

"Toți copacii, precum și cel care a căzut în această seară (miercuri, n.r.), și, din nefericire, a omorât un om, Dumnezeu să-l odihnească, care sunt pe spațiul privat, sunt în responsabilitatea respectivilor proprietari de imobile și de curți. Copacii din parcuri și de pe aliniamentele stradale sunt în administrarea ADP-urilor de sectoare care ani de zile au fost ținuți cu avize de toaletare sau defrișare în caz de regres și de declin (...) pentru că unor funcționari, în anii trecuți, le era frică să dea acele avize pentru că săreau toate ONG-urile din București și creau atmosferă și făceau mitinguri și proteste", a spus Firea, la un post TV.

Ea a precizat că, în momentul în care s-a anunțat ciclonul, ADP-urile de la sectoare au prezentat foarte multe dosare de copaci în astfel de situații.

"Noi am dat azi toate avizele, conform legii, și sunt dispusă să suport în următoarele zile toate criticile ONG-urilor din domeniul mediului care nu realizează faptul că o viață de om este cu mult mai importantă", a adăugat edilul general.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?