Telekom România // Cea mai proastă veste pentru abonații Telekom

 
Telekom
Telekom

Telekom România // Veste proastă pentru abonații Telekom TV, care până acum aveau acces liber la posturile Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2

Telekom România // Veste proastă pentru abonații Telekom TV, care până acum aveau acces liber la posturile Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2.

Telekom România a decis să introducă o taxă suplimentară pentru posturile sale de sport care oferă Liga 1 şi cele mai bune meciuri de Champions League, este vorba despre Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2.

Astfel, începând de ieri, Telekom România nu mai oferă la liber, în pachetele TV de bază, Telekom Sport 1 şi Telekom Sport 2, a notat gsp. Cine va dori să le vadă va trebui să plătească, pentru că s-a trecut la sistemul pay-per-view.

Telekom Sport 1 și Telekom Sport 2 au fost reunite într-un pachet special, denumit Telekom Sport Plus, pentru care se percepe acum o taxă în plus. Este vorba despre minimum 1 euro, pentru varianta cea mai ieftină de abonament.

Spre comparație, RCS&RDS a adoptat de la început o altă strategie, pe care merge în continuare.

Astfel, oricine este abonat la RCS&RDS va prinde în continuare posturile Digi Sport gratuit, în pachetul de bază.

La DIGI TV există un singur abonament TV, cel de bază, care costă 28 de lei și care conţine 140 de canale, printre care posturile Digi Sport 1, 2, 3 și 4, care transmit Liga 1, UEFA Champions League, UEFA Europa League și campionatele de fotbal din Spania, Italia, Anglia, Germania.

CUM SUNT ÎMPĂRȚIȚI ABONAȚII TV ÎN ROMÂNIA

RCS&RDS - 3.700.000
TELEKOM - 1.470.000
UPC ROMÂNIA - 931.000
ORANGE TV - 418.000
FOCUS SAT - 353.000
TOTAL: 6.872.000

 

Telekom România, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de comunicaţii, are afaceri anuale de aproximativ un miliard de euro, conform zf.ro.

Grupul Telekom România a anunțat în decembrie 2017 că toate operațiunile sale mobile, respectiv cele ale Germanos Telecom, Sunlight și Telemobil (fostul Zapp), au fuzionat într-o singură entitate - Telekom România Mobile Communications (n.a fostul Cosmote). Fuziunea s-a realizat pe 1 decembrie 2017, cu scopul de a conduce la o structură organizațională mai eficientă.

Telekom România Mobile Communications (fosta Cosmote) este detinut de Cosmote Mobile Communications (69,99999874% din actiuni), Telekom România Communications (30%) și acționari persoane fizice (0,00000126%).

 

 

.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ioan bogin
02 Nov 18:15
Nu e corect sa luati banii pe un abonament pe care ulterior nu l respectati voi cei care l ati creat,scoateti programe din abonamentul platit fara sa dati nimic in schimb si fara sa returnati sumele afetente care deja au fost platite.
Răspunde
0 0
crisan oliviu
28 Oct 16:23
Dupa asemenea masuri voi fii nevoit sa renunt la serviciile Telecom cu parere de rau.
Răspunde
0 0
drumen
07 Oct 21:14
In cotract scrie ca am acces la toate canalele de sport.Deoarece nu sunteti seriosi voi renunta la tot ce am de la voi-Tel fix,televiziune prin cablu,internet si parabolica.De asemenea si 2 abonamente pe telecom mobil.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?