Articolele din categoria VEDETE:

Nepotul lui Hillary Clinton a cucerit podiumurile modei. N-o să-ți vină să crezi cum arată Alt tip
Nepotul lui Hillary Clinton a cucerit podiumurile modei. N-o să-ți vină să crezi cum arată
Puțină lume știe că familia Clinton are un reprezentant care și-a făcut debutul în lumea modei. Tyler Clinton este nepotul fostei Prime Doamne, secretar de stat și candidată la președinția SUA, Hillary Clinton, și este fiul fratelui fostului președinte Bill Clinton, iar marii creatori ai momentului stau la rând pentru a-l avea în prezentările lor de modă de pe cele mai prestigioase podiumuri.
De ce este furios Brad Pitt pe Angelia Jolie? Se pare că acesta este motivul real al divorțului lor Alt tip
De ce este furios Brad Pitt pe Angelia Jolie? Se pare că acesta este motivul real al divorțului lor
Explicația oficială a divorțului dintre Brat Pitt și Angelina Jolie este o altercație între cei doi care a avut loc în avion, după ce Pitt l-a certat pe fiul cel mare, Maddox, cu care ar fi avut o relație tată-fiu mai explozivă. De atunci, ziarele au umplut multe pagini cu detalii despre relația lor care au ieșit la iveală, însă o nouă bârfă a dat naștere la speculații.
Nu are noroc în dragoste! O mare vedetă s-a despărțit de soț la trei luni după nașterea fiului lor
Nu are noroc în dragoste! O mare vedetă s-a despărțit de soț la trei luni după nașterea fiului lor
Janet Jackson  surprins pe toată lumea atunci când a anunțat că s-a căsătorit cu miliardarul qatarez, Wissam Al Mana, și că va naște primul copil la vârsta de 50 de ani. La doar trei luni de la nașterea fiului lor Eissa, publicația Daily Mail anunță că aceștia s-au separat din cauza diferențelor culturale care au scos la iveală neînțelegeri ireconciliabile între cei doi soți.
Gafă de proporții la BBC. S-a anunțat moartea unui faimos realizator, dar acesta este în viață
Gafă de proporții la BBC. S-a anunțat moartea unui faimos realizator, dar acesta este în viață
Brian Matthew, un faimos prezentator și realizator al unor emisiuni de radio și tv a anunțat că se retrage din activitate la începutul acestui an, din cauza unor probleme de sănătate. Postul BBC a declarat în cursul zilei de astăzi că Matthew s-a stins din viață în noaptea precedentă, în urma agravării acestor probleme, însă a fost nevoit să infirme anunțul, deoarece nu era adevărat.