Articolele din categoria TRAVEL:

Sectorul 4 a devenit noua atracție a bucureștenilor
Sectorul 4 a devenit noua atracție a bucureștenilor - FOTO
Bucureștiul a intrat în atmosfera sărbătorilor de iarnă, iar acest lucru s-a simțit din momentul în care orașul a îmbrăcat mantia cu luminițe multicolore. Străzile sunt luminate, intersecțiile împodobite cu ghirlande și figurine colorate, iar pasajele rutiere sunt de asemenea o încântare pentru cei care le traversează. Unul dintre acestea este Pasajul Europa Unită, din Sectorul 4, recent inaugurat, care are un sistem inedit de iluminat, de tip Vortex. 
trenuri cu intarzieri, azuga, pantograf rupt, pantograf rupt azuga
Traficul feroviar pe Valea Prahovei, afectat: două trenuri au întârzieri uriașe. 3 tinere au fost rănite din cauza unui incident la ieșirea din Azuga - FOTO
Traficul feroviar pe linia Valea Largă - Braşov şi Predeal - Azuga, inclusiv pe anumite linii din staţiile Predeal şi Azuga, este afectat luni dimineaţă de ruperea pantografului de la locomotiva unui tren, la ieşirea din staţia Azuga. Alte două trenuri aflate în spatele celui care s-a defectat, care mergeau spre Bucureşti, au întârzieri de 130 şi 150 de minute. Trei tinere au fost rănite după ce geamurile vagonului în care călătoreau s-au spart.