Articolele din categoria TRAVEL:

Scandal în avion: o româncă a fost dată jos din aeronavă, după o ceartă cu stewardesa / Foto: Profi Media
Scandal în avion: o româncă a fost dată jos din aeronavă, după o ceartă cu stewardesa
Scandal de amploare în avion, înainte de decolare. O româncă a fost evacuată cu forța de polițiști după ce s-a certat cu o stewardesă. Totul ar fi pornit după ce pasagera ar fi amenințat una dintre însoțitoarele de zbor. Stewardesa i-a cerut să părăsească avionul pentru că nu vor decola cu românca la bord. În cele din urmă, femeia și-a cerut scuze, însă polițiștii tot au săltat-o. 
Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” a ajuns la a treia ediție
Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” a ajuns la a treia ediție - maraton de 8 zile în care arta se va afla la confluența dintre teatru, film, muzică, expoziție, experiment și dezbatere
Primul festival dedicat tinerilor creatori de teatru și film din România va avea loc la malul mării în perioada 22-29 iulie, sub sloganul la fel. aproape la fel. altfel. Ediția de anul acesta, cu numărul 3, pregătește un maraton de opt zile, în care arta se va afla la confluența dintre teatru, film, muzică, expoziție, experiment și dezbatere. Un festival deschis, deopotrivă, creațiilor contemporane și operelor care au devenit borne ale culturii românești. 
Ce amendă plătesc şoferii care au un far defect la maşină
Cod Rutier 2023. Ce amendă plătesc şoferii care au un far defect la maşină - greșeala făcută în trafic care atrage sancțiuni dure
Şoferii care circulă cu un far defect la maşină pot avea parte de o surpriză neplăcută atunci când sunt opriţi de poliţie în trafic. Conform normelor aflate în vigoare, conducătorii auto care au probleme cu sistemul de iluminare al mașinii pot primi sancţiuni foarte mari. Ba mai mult, riscă să rămână și fără certificatul de înmatriculare.
Vacanța perfectă în funcție de zodie Nativii care prefera marea și plajele fierbinți
Vacanța perfectă în funcție de zodie. Nativii care preferă marea și plajele fierbinți
Fiecare zodie în parte are anumite caracteristici care o diferențiază de celelalte și, în funcție de aceste aspecte, unele persoane sunt mai curajoase, mai aventuriere, altele mai romantice, mai visătoare. La fel se întâmplă și cu gusturile la capitolul destinații de vacanță, unii preferă marea, soarele și plajele fierbinți, în timp ce alții preferă aerul răcoros de munte, pârtiile și traseele montane periculoase.
DRUMUL VIPERELOR. Zonele din România unde trăiește cel mai veninos șarpe
DRUMUL VIPERELOR. Zonele din România unde trăiește cel mai veninos șarpe
Numeroasele relatări din ultima vreme privind apariții ale șerpiilor în diverse zone din România au reaprins una dintre temerile cele mai frecvente ale oamenilor: întâlnirea cu un șarpe și riscul de fi mușcat, în cazul nostru de o viperă. În ciuda imaginii negative pe care o avem despre acest șarpe, specialiștii atrag atenția că, de cele mai multe ori, noi suntem cei care le invadăm teritoriul și ne expunem riscului de a fi mușcați. Concret, dacă știm cam în ce zone din țară și în ce tip de mediu locuiesc viperele, foarte probabil reducem mult riscul de a fi mușcați.
Festivalul drapelului. Distracție și momente tradiționale de excepție. Alexandra Păcuraru, mesaj pentru români
Festivalul drapelului. Distracție și momente tradiționale de excepție. Alexandra Păcuraru, mesaj pentru români - VIDEO
Este sărbătoare mare la Comarnic! Țara noastră marchează 184 de ani de la arborarea tricolorului românesc, iar la munte are loc festivalul Drapelului. Organizatorii au pregătit momente tradiționale, iar pe scenă vor urca mai mulți artiști. Evenimentul ține până în seara aceasta. Realizatoarea România Suverană, Alexandra Păcuraru, participă la festivalul drapelului de la Comarnic alături de vedete și oameni de seamă. 
Festivalul SAGA. Poliția, în alertă. Razii la festival - ce caută polițiștii
Festivalul SAGA. Poliția, în alertă. Razii la festival - ce caută polițiștii
Sunt pregătiri de amploare pentru festivalul SAGA. Zeci de echipaje de poliție și jandarmi, împreună cu câini, vor fi prezenți la eveniment. Patrupezii sunt dresați să reacționeze la agresiuni, dar și să depisteze persoanele care dețin droguri. Mai mult, cei care au nevoie de ajutor pot accesa pe aplicația festivalului un buton de urgență, în cazul în care se întâmplă o situație neplăcută sau în cazul în care cineva va avea nevoie de ajutor. În două minute, o persoană delegată va fi acolo pentru a acorda ajutorul necesar. 
Schimbări majore pentru șoferii care parchează în centrul Bucureștiului, de la 1 iulie / Foto: Inquam Photos
Schimbări majore pentru șoferii care parchează în centrul Bucureștiului, de la 1 iulie. Riști amenzi uriașe
Șoferii care parchează în centrul Bucureștiului, pe cele peste 33.000 de locuri administrate de Primăria Capitalei, vor fi verificați dacă au plătit parcarea și cu ajutorul unor radare mobile, două mașini fiind dotate cu camere care vor scana automat plăcuțele de înmatriculare și vor emite sancțiuni de 200 lei celor care nu au plătit parcarea. Amenzile vor fi fi trimise prin poștă. Cele două mașini pot verifica câteva mii de autoturisme pe oră. Până acum, verificarea era făcută la pas de angajații municipalității, iar amenda pusă în parbriz, astfel că eficiența era redusă.