Articolele din categoria TRAVEL:

Șoferii nu vor mai putea parca GRATIS pe locurile amenajate sau pe trotuarele din centrul Capitalei / Foto: Inquam Photos
Șoferii nu vor mai putea parca GRATIS pe locurile amenajate sau pe trotuarele din centrul Capitalei - mașini ridicate și amenzi usturătoare
Primăria Capitalei va marca în următoarele luni toate locurile de parcare din interiorul inelului median de circulație, adică centrul orașului, și nu se va mai putea parca gratuit în această zonă, a explicat viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu. În paralel, serviciul va fi digitalizat, în această toamnă se vor pune parcometre și bariere automate, astfel că taxatorii vor dispărea, iar cei care parchează pe trotuar vor fi sancționați, a explicat Bujduveanu. 
Sursa foto: Arhivă
Valuri de scumpiri pe litoralul românesc. Cât costă un șezlong, la început de sezon
A început oficial sezonul de plajă și distracție, iar plajele au fost amenajate cu șezlonguri și beach-baruri. În acest an, însă, trebuie să scoatem mai mulți bani din buzunar. Sezonul acesta, prețul unui șezlong pleacă de la 20 de lei și poate ajunge până la 200 de lei, în funcție de stațiune. Turiștii spun că în ciuda scumpirilor, o dată pe an, merită să facă un efort financiar, pentru vacanță. 
Sursa foto: Pixabay
Vacanțele de anul acesta, cele mai scumpe din ultimii 10 ani. Avertismentul specialiștilor
Vacanţa de vară 2022 ar putea fi cea mai scumpă din ultimul deceniu, indiferent de destinaţie, arata analiza unei platforme de investiţii cu active multiple, eToro. Și asta din cauza creşterii preţurilor la alimente şi energie. În plus, vacanţa s-ar putea să nu fie nici foarte confortabilă întrucât ţările europene vor să impună reguli legate de aerul condiţionat în contextul deciziilor luate pentru a rupe dependenţa energetică de Rusia.