Articolele din categoria TRAVEL:

Mobilizare de forțe pe teren: utilajele, gata de intervenție. Criza gunoaielor, la final
Mobilizare de forțe pe teren, după înlăturarea mafiei gunoaielor din Târgu Mureș: utilajele, gata de intervenție. Criza gunoaielor, la final - FOTO și VIDEO
Mobilizare de forțe pe teren, după ce Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară (ADI) Ecolect Mureş a semnat, la începutul săptămânii, contractul de colectare a deşeurilor pentru zona 2 Mureş, care cuprinde municipiul Târgu Mureş şi alte 18 unităţi administrativ-teritoriale, cu Asocierea Polaris M. Holding - Urban Grup Environment, după aproape 3 luni de la rezilierea contractului cu vechiul operator. Deșeurile nu vor mai fi o problemă pentru cetățeni, iar calitatea vieții urmează să fie considerabil îmbunătățită, odată cu înlăturarea mafiei locale a gunoaielor. Toate utilajele sunt pregătite pentru declanșarea operațiunii de curățare și igienizare a mediului. 
Scandal în avion: o româncă a fost dată jos din aeronavă, după o ceartă cu stewardesa / Foto: Profi Media
Scandal în avion: o româncă a fost dată jos din aeronavă, după o ceartă cu stewardesa
Scandal de amploare în avion, înainte de decolare. O româncă a fost evacuată cu forța de polițiști după ce s-a certat cu o stewardesă. Totul ar fi pornit după ce pasagera ar fi amenințat una dintre însoțitoarele de zbor. Stewardesa i-a cerut să părăsească avionul pentru că nu vor decola cu românca la bord. În cele din urmă, femeia și-a cerut scuze, însă polițiștii tot au săltat-o. 
Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” a ajuns la a treia ediție
Festivalul de Teatru și Film „Șerban Ionescu” a ajuns la a treia ediție - maraton de 8 zile în care arta se va afla la confluența dintre teatru, film, muzică, expoziție, experiment și dezbatere
Primul festival dedicat tinerilor creatori de teatru și film din România va avea loc la malul mării în perioada 22-29 iulie, sub sloganul la fel. aproape la fel. altfel. Ediția de anul acesta, cu numărul 3, pregătește un maraton de opt zile, în care arta se va afla la confluența dintre teatru, film, muzică, expoziție, experiment și dezbatere. Un festival deschis, deopotrivă, creațiilor contemporane și operelor care au devenit borne ale culturii românești. 
Ce amendă plătesc şoferii care au un far defect la maşină
Cod Rutier 2023. Ce amendă plătesc şoferii care au un far defect la maşină - greșeala făcută în trafic care atrage sancțiuni dure
Şoferii care circulă cu un far defect la maşină pot avea parte de o surpriză neplăcută atunci când sunt opriţi de poliţie în trafic. Conform normelor aflate în vigoare, conducătorii auto care au probleme cu sistemul de iluminare al mașinii pot primi sancţiuni foarte mari. Ba mai mult, riscă să rămână și fără certificatul de înmatriculare.
Vacanța perfectă în funcție de zodie Nativii care prefera marea și plajele fierbinți
Vacanța perfectă în funcție de zodie. Nativii care preferă marea și plajele fierbinți
Fiecare zodie în parte are anumite caracteristici care o diferențiază de celelalte și, în funcție de aceste aspecte, unele persoane sunt mai curajoase, mai aventuriere, altele mai romantice, mai visătoare. La fel se întâmplă și cu gusturile la capitolul destinații de vacanță, unii preferă marea, soarele și plajele fierbinți, în timp ce alții preferă aerul răcoros de munte, pârtiile și traseele montane periculoase.
DRUMUL VIPERELOR. Zonele din România unde trăiește cel mai veninos șarpe
DRUMUL VIPERELOR. Zonele din România unde trăiește cel mai veninos șarpe
Numeroasele relatări din ultima vreme privind apariții ale șerpiilor în diverse zone din România au reaprins una dintre temerile cele mai frecvente ale oamenilor: întâlnirea cu un șarpe și riscul de fi mușcat, în cazul nostru de o viperă. În ciuda imaginii negative pe care o avem despre acest șarpe, specialiștii atrag atenția că, de cele mai multe ori, noi suntem cei care le invadăm teritoriul și ne expunem riscului de a fi mușcați. Concret, dacă știm cam în ce zone din țară și în ce tip de mediu locuiesc viperele, foarte probabil reducem mult riscul de a fi mușcați.