Articolele din categoria SOCIAL:

Spui multe minciuni? Iată cum te poţi îmbolnăvi!
Spui multe minciuni? Iată cum te poţi îmbolnăvi!
La drept vorbind, cu toţii minţim destul de des, iar unii chiar foarte des: un studiu realizat la the University of Massachusetts arăta că 60% dintre participanţi recunoşteau că nu reuşesc să susţină o conversaţie de 10 minute fără să mintă măcar o dată. Iar un alt studiu, britanic, a dezvăluit că bărbaţii mint două ori mai mult decât femeile. Însă ceea ce e mai grav este faptul că obiceiul de a minţi poate dăuna serios sănătăţii.
Distrigaz Sud Rețele îl contrazice pe Oprescu: Notificarea a fost făcută din 2 septembrie
Distrigaz Sud Rețele îl contrazice pe Oprescu: Notificarea a fost făcută din 2 septembrie
Distrigaz Sud Reţele contrazice, prin intermediul unui comunicat, afirmațiile primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, potrivit cărora cetățenii nu au fost înștiințați înainte de a fi redusă presiunea la gaze, clarificând că ”măsura limitării serviciului de distribuţie a gazelor naturale a fost comunicată încă din data de 2 septembrie a.c., prin mai multe notificări,  tuturor instituţiilor responsabile”. Mai mult decât atât, ”chiar şi după măsura de limitare a serviciului de distribuţie a gazelor naturale”, presiunea asigurată pentru punctele de consum ale Elcen permitea funcţionarea la parametri normali, a sistemului de producere a agentului termic şi de preparare a apei calde, fapt ce conduce la concluzia că au existat disfunctionalităţi tehnice în acest sistem”.
Orașul din România recomandat de Huffington Post în topul destinațiilor europene de lux
Orașul din România recomandat de Huffington Post în topul destinațiilor europene de lux
Timișoara a fost plasată de publicația americană Huffington Post în Top 10 al destinațiilor europene de lux cele mai accesibile, alături de orașe precum Zaragoza (Spania), Murcia (Spania) sau Braga (Portugalia), fiind singurul oraș din România prezentat, recomandările bazându-se pe atracțiile locale, dar și pe prețurile hotelurilor de 4 și 5 stele, a declarat luni, pentru AGERPRES, viceprimarul Dan Diaconu.
CE NESIMȚIRE! Uite cum SFIDEAZĂ Poliția Română LEGEA. VIDEO PAPARAZZI Exclusiv
CE NESIMȚIRE! Uite cum SFIDEAZĂ Poliția Română LEGEA. VIDEO PAPARAZZI
Astăzi, la ora 11:00, o echipă de PAPARAZZI a surprins cu camera de filmat un MCV al Poliției Române ignorând cu desăvârșire semnele ce circulație. Mașina de poliție a întors pe linia continuă din Piața Victoriei, fără pic de rușine, neținând cont de faptul că manevra era interzisă. Semnalele acustice sau luminoase nu erau în funcțiune, deci Poliția NU era în ACȚIUNE. Dacă ei își permit să facă asta, de ce nu rămân fără PERMIS?
A schimbat mediul de business din Silicon Valley la viața la țară în Sângeorgiu de Meseș
A schimbat mediul de business din Silicon Valley la viața la țară în Sângeorgiu de Meseș
După o viață de muncă în mediul corporatist, în companii precum IBM sau chiar în "raiul" afacerilor în înalta tehnologie din Silicon Valley, la aproape 60 de ani, Kate Lowes a schimbat confortul unui apartament din Anglia cu austeritatea unei case din Sângeorgiu de Meseș, un mic sat din Sălaj, situat într-un peisaj pitoresc, pe o vale din partea vestică a Munților Meseș, potrivit AGERPRES.
ACCIDENT GRAV, în Grecia. PRIMELE DECLARAȚII ale șoferului român, implicat în carambol
ACCIDENT GRAV, în Grecia. PRIMELE DECLARAȚII ale șoferului român, implicat în carambol
ACCIDENT GRAV, în Grecia. Un şofer român este considerat responsabil pentru unul dintre cele mai grave accidente rutiere din istoria recentă a Greciei. El ar fi provocat un carambol pe o autostradă din nordul statului elen soldat cu decesul a patru persoane şi cu avarierea a nu mai puţin de 40 de autovehicule. Bărbatul, a cărui naţionalitate a fost confirmată şi de Ministerul de Externe de la Bucureşti, a fost reţinut. În urma tragediei rutiere din Grecia, preşedintele României a transmis condoleanţe familiilor celor care şi-au pierdut viaţa.
Primăria Bucureşti
Cei cinci incompatibili din Consiliul General al Municipiului București
Luând în derâdere legile țării dar și hotărârile irevocabile pronunțate de instanțele judecătorești, Consiliul General al Municipiului București (CGMB) „găzduiește” nu mai puțin de cinci „aleși” incompatibili, deci ilegali. Aceștia mai aveau dreptul să intre în sala de ședințe a CGMB cel mult în calitate de cetățeni, nicidecum ca „aleși”, care să vină să voteze cum să se cheltuie legal banii Bucureștiului sau ce și cum este legal să se construiască în București. Tocmai ei, care își râd în barbă de legile acestei țări!