Testamentul cutremurător al mamei Mădălinei Manole

Monday, 06 March 2017, 11:12 Sursă: REALITATEA.NET

Eugenia Manole, mama Mădălinei Manole, a trăit în ultimii şase ani o adevărată drama. Femeia nu şi-a pierdut doar copilul, dar nu şi-a mai văzut nici nepotul. -

Adaugă părerea ta

Familia Mădălinei Manole a pornit un adevărat război după ce artista a fost găsită moartă în casă. Mădălina s-a omorât bând un pahar întreg de furadan, substanţă extrem de toxică. Tot timpul, părinţii cântăreţei l-au acuzat pe soţul acesteia că este principalul vinovat de moartea Mădălinei. S-au războit prin tribunale, au cerut şi custodia băieţelului cântăreţei. "Pedeapsa" lor a fost însă dură: după moartea fiicei lor, nu şi-au mai văzut nici nepoţelul, pe care Petru Mircea l-a ţinut departe de bunicii materni. 

Cu câteva luni în urmă, într-un interviu pe care l-a acordat, Eugenia Manole spunea însă că îl va bântui pe Mircea Petru. Bătrână spunea că a lăsat un fel de testament - o mărturisire pentru nepotul ei. "După moartea mea, o să las scris tot ce ştiu eu despre el (n.r. Petru Mircea). Nu o să-l las! Nu voi lăsa ca băiatul să nu ştie cine a fost mama lui, ce mare artista a fost", a spus bătrâna, conform stirilekanald.ro.