Coronavirus - România: 471536 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Realitatea.net rămâne, și în august, în topul online-ului românesc. Locul 2, la nivel național. Realitateasportiva.net și-a consolidat poziția

Tuesday, 01 September 2020, 10:44 Sursă: Realitatea.net

Potrivit datelor, în luna august, peste 9,9 milioane de cititori unici au vizitat site-ul www.realitatea.net și s-au înregistrat aproape 35,3 milioane de afișări ale știrilor noastre.

55% dintre cititori sunt bărbați, în timp ce 45% sunt femei. Cel mai important segment de cititori e reprezentat de cei cu vârste între 25-34 de ani. 

Pe lângă românii de pe teritoriul țării noastre, site-ul www.realitatea.net este citit și de comunitățile importante din diaspora: peste 360.000 din Germania, peste 300.000 din Anglia, 200.000 din Italia și 100.000 din Statele Unite.

Peste 95% dintre cititori au intrat pe site folosind dispozitive mobile.

În ziua moțiunii de cenzură depusă de PSD în Parlament, zi crucială pentru Guvernul Orban, jurnaliștii Trustului Realitatea, aflați în puncte cheie, au oferit, minut cu minut, cele mai importante informații despre ziua votului, poziționând site-ul www.realitatea.net, prin acuratețea informației, în topul surselor de informare, cu un trafic record de peste 1,2 milioane de afișări și 520.000 de cititori unici. 

La rândul său, site-ul de știri sportive www.realitateasportiva.net, un alt produs de top al Trustului Realitatea, a înregistrat, în luna august, o nouă creștere spectaculoasă în presa de profil. Peste un milion de cititori unici au intrat pe site, însumând 2,5 milioane de afișări.

Și celelalte 60 de site-uri din Trustul Realitatea au înregistrat, în ultima lună, o creștere constantă, dovedind, astfel, încrederea pe care românii o au în noi. Vă mulțumim! 


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri