Sursa foto: Pixabay

ALERTĂ de Omicron, în România! Alte 274 de suspiciuni dintr-un lot de 349 de probe analizate prin metoda PCR. Județele cu cele mai multe cazuri confirmate

Nouă alertă de Omicron în România, și asta după ce au fost identificate 274 de suspiciuni de infectare cu noua variantă a COVID-19 dintr-un lot de 349 de probe analizate prin metoda pre-screening PCR. Ponderea mare de cazuri suspecte analizate pe judeţ ne arată că marile orașe au fost, practic, acaparate de această variantă. Vorbim aici despre județele Cluj (96% ), Timiş (73%) şi Bucureşti și Ilfov (72%), care se află, de altfel, în topul infectărilor atunci când vorbim de rata de incidență COVID-19, lucru demonstrat de cifrele prezentate de autorități în bilanțul zilnic.

PREZIDENȚIALE 2019
UDMR acuză majoritatea din cauza absenteismului la vot al maghiarilor
UDMR acuză majoritatea din cauza absenteismului la vot al maghiarilor
UDMR consideră că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să aibă o abordare diferită faţă de primul mandat, în legătură cu problemele comunităţii maghiare din România. Liderul grupului UDMR din Camera Deputaţilor, Korodi Attila, consideră că absenteismul înregistrat în rândul maghiarilor în turul II al alegerilor prezidenţiale reprezintă un semnal pentru relaţia dintre minoritatea maghiară şi majoritate.

POLITICĂ