Coronavirus - România: 700898 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Simona Halep s-a întors triumfătoare de la Roland Garros. Filmul zilei de 11 iunie, în imagini unice

Tuesday, 12 June 2018, 00:34 Sursă: CRISTIAN OTOPEANU

Realitatea.net vă oferă filmul zilei de 11 iunie, când Simona Halep a revenit în România după cucerirea Roland Garros-ului, în imagini surprinse de jurnalistul Cristian Otopeanu.

Totul a început la ora 16:40, atunci când avionul companiei TAROM, care o aducea pe Simona Halep în România, a aterizat pe Aeroportul Henri Coandă.

La ora 17:09, după ce s-a fotografiat cu echipajul de zbor şi cu ceilalţi pasageri şi după ce a dat şi autografe, Halep a coborât printre ultimele persoane din avion. Sportiva a fost întâmpinată de ministrul Tineretului şi Sportului, Ioana Bran, de preşedintele FRT, George Cosac, şi de preşedintele COSR, Mihai Covaliu.

Ţinând în braţe o replică miniaturală a trofeului cucerit la Roland Garros, Simona Halep s-a îndreptat apoi spre Salonul Oficial de la Aeroportul Henri Coandă, însoţită de oficialităţile sus menţionate, dar şi de tatăl ei, care o aştepta în faţa avionului.

La ora 17:35, după ce a ţinut o conferinţă de presă de 20 de minute la Salonul Oficial, în fața a peste 150 de jurnalişti, liderul WTA a pozat cu miniatura Cupei Suzanne Lenglen, după care s-a urcat în maşină şi a plecat.

Seara, la ora 20:29, Simona Halep a păşit pe gazonul Arenei Naţionale, în ovaţiile a aproximativ 20.000 de spectatori. Sportiva a fost însoţită de primarul Gabriela Firea, care a fost huiduită copios. Pentru început, s-a cântat Imnul Naţional al României, interpretat LIVE de Monica Anghel şi de Marcel Pavel.

Apoi, pe scena amplasată pe gazon, Firea i-a înmânat Simonei Halep Cheia oraşului Bucureşti şi a încercat să spună câteva cuvinte, dar huiduielile spectatorilor au făcut-o să scurteze momentul. Din cauza fluierăturilor, discursul Gabrielei Firea nu s-a auzit în stadion. Imediat după acest moment, primarul Capitalei a părăsit Arena Naţională, fluierată la scenă deschisă. Rămasă singură pe scenă, Simona Halep a fost ovaţionată îndelung de către cei prezenţi.

Halep a rostit un discurs de mulţumire, apoi au fost invitaţi pe scenă Ilie Năstase şi George Cosac. La final, Monica Anghel şi Marcel Pavel i-au cântat Simonei Halep, una dintre melodii fiind "Simply The Best", interpretată de Monica Anghel.

La ora 20:55, Simona Halep a părăsit Arena Naţională.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA IMAGINILE!

 

.

Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ